Хляб с шунка и сирене чедър | webcafe.bg
Webcafe

Хляб с шунка и сирене чедър

Стоян Георгиев 31.05.2013, 14:45 (обновена 26.08.2013, 14:51)

1 от 5 снимки Назад Напред

Здравейте,

днешното предложение е един много приятен хляб с шунка и сирене чедър.

Подходящ е за закуска, за обяд или за вечеря.

Прави се много лесно и бързо, а е много вкусен.

Начин на приготвяне:

В купа смесете брашното, солта и содата.

Добавете настъргания чедър.

Сгънете на руло резените шунка и ги нарежете на ленти с остра ножица.

Добавете нарязания на ситно див лук и подправките. Разбъркайте леко и добавете водата.

Извадете тестото върху плота, поръсете с брашно и оформете хубава топка.

Поставете топката в тава, направете 3 разреза с нож върху него и поръсете съвсем малко чедър.

Изпечете хляба в предварително загрята фурна на 200 градуса за 35-40 минути.

Добър апетит.

 

Oще: home cusine  хляб с шунка  хляб с шунка и сирене чедър 


Още от Web, сол и алкохол

Най-коментирани