Пица с риба тон, каперси и маслини | webcafe.bg
Webcafe

Пица с риба тон, каперси и маслини

Стоян Георгиев 19.06.2012, 15:11 (обновена 20.06.2012, 08:19)

1 от 3 снимки Назад Напред

Здравейте,

Седмицата с пикантините пици без доматена подложка продължаваме със страхотна комбинация от риба тон, каперси, царевица и маслини и песто от люта чушка, малко риба тон, зехтин и пармезан.

Пицата е запечена с моцарела и е страшно вкусна.

Добър апетит.

Начин на приготвяне

В блендер наситнете пармезана, 1 с.л. от рибата, лютата чушка и подправете с черен пипер и сол.

Налейте 50 мл зехтин и разбийте отново.

Разточете тестото с големина на тавичката за печене и намажете с така полученото песто.

Отгоре подредете наситнената риба, царевицата, каперси и нарязаните на кръгчета маслини.

Подредете отгоре и нарязаната на тънки филийки моцарела.

Печете в предварително загрята фурна около 10 минути.

Да ви е сладко.

Oще: home cusine  каперси  маслини  пикантна пица  пица  риба тон  тесто  храна  царевица 


Още от Web, сол и алкохол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани