Лингуини със студен сос от пушена сьомга и каперси | webcafe.bg
Webcafe

Лингуини със студен сос от пушена сьомга и каперси

Стоян Георгиев 30.05.2012, 12:09 (обновена 30.05.2012, 16:14)

1 от 3 снимки Назад Напред

Здравейте,

Това ястие става изключително бързо, но чарът му е не само в това, но и в невероятния му "морски" вкус.

Начин на приготвяне

Нарежете сьомгата на тънки ивици, а маслините и чушката - на тънки колелца.

В голяма тенджера с подсолена вода сварете лингуните за 8 минути.

Пригответе студения сос, като смесите всички продукти в купичка и разбъркайте добре.

Добавете ситно нарязания копър, посолете и подправете с черен пипер.

Отцедете пастата и подправете с черен пипер, сол и 2-3 с.л. зехтин.

Разбъркайте добре и разпределете в чиниите за сервиране.

Отгоре залейте със соса, в средата поставете от сьомгата, а отстрани - маслини и чушка.

Настържете малко пармезан и добавете и нарязан на ленти.

Да ви е сладко.

Oще: home cusine  лингуини  храна 


Още от Web, сол и алкохол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани