Пиле с чесън и кориандър | webcafe.bg
Webcafe

Пиле с чесън и кориандър

Стоян Георгиев
01.02.2013, 16:09 (обновена 01.02.2013, 16:22)

1 от 5 снимки Назад Напред

Здравейте,

Хайде да сготвите с нас тази чудесна рецепта.

Загрейте олиото в подходящ съд и запържете пилешкото месо за около 10 минути, докато побелее и леко се зачерви.

Добавете нарязания на филийки чесън и гответе около минута, две, като бъркате често, за да не загори.

Посолете леко и подправете с малко черен пипер.

Сложете част от кориандъра, налейте соевия и рибен сос и бульона .

Оставете да заври, намалете котлона и варете около 10-15 минути.

Поръсете с царевичното нишесте, разбъркайте и добавете останалия кориандър.

Оставете още 4-5 минути на котлона.

Поднесете с бял ориз и поръсете със сусам.

Добър апетит.

Oще: home cusine  пилешко  храна 


Още от Web, сол и алкохол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.