Светът на Vertu | webcafe.bg
Webcafe

Светът на Vertu

webcafe.bg
18.12.2015, 12:07 (обновена 07.12.2016, 13:45)

1 от 8 снимки Назад Напред

Vertu Signature Touch

Снимка: © Webcafe.bg

Vertu може и да не ви носи сутрин пантофите до леглото, но е врата към друг свят. Светът на Hand made in Britain.

Vertu не е просто марка за телефони, нито е телефон, който можете да препоръчате на някого да си купи.

Говорим за явление. Свикнали сме да се смеем на нещата, които не разбираме - на съвременното изкуство, на благотворителността, на известните, на богатите, на много умните. Vertu може и да не ви носи сутрин пантофите до леглото, но е врата към друг свят. Светът на Hand made in Britain.

Vertu е не само вещ, но и емоция.

Не го разбирате, докато не го хванете в ръка. Взехме новия Vertu Signature Touch за една дълга фотосесия в СКЛАДА.

Ако бързате да ни опонирате, че луксът и функционалността са две различни планети - този път сте в голямa грешка. Има много примери за това как фокусът върху красивия дизайн и материалите е за сметка на параметрите, но при Vertu Signature Touch случаят съвсем не е такъв. Тук нищо не е за сметка на другото.

Смартфонът на Vertu e първокласен от технологична гледна точка телефон с 4GB RAM, осемядрен процесор, 21 мегапикселова камера, 64 GB вградена памет с опция да се разшири до 2 TB,  голяма батерия, безжично зареждане и още доста технологични предимства. Като телефон Vertu Signature Touch има всичко от последните технологии, плюс уникален Dolby stereo sound.

С първото хващане в ръка усещате, че държите различна вещ. Тежък апарат с дизайн, който създава чувството за истински лукс, без да прекрачва границата на необходимото  -  чист екран, титаниева рамка и конструкция.

Стъклото на екрана представлява единично парче 130 каратов сапфирен кристал - гледката наистина е впечатляваща. Гърбът и предната част под говорителите са от естествена кожа, която може да бъде телешка (за базовия модел), от алигатор или гущер.

При Vertu всичко е различно.

Всеки отделен телефон се изработва изцяло на ръка от един човек, който се подписва на отварящите се като врати на Lamborghini капачета на задния панел за SIM картата и за допълнителната памет.

Операционната система е Android, но британският производител е добавил три супер ексклузивни приложения, които конструират уникалния свят на Vertu.

Едното е за криптиране на разговорите и текстовата комуникация - последна разработка на Silent Circle с много високо ниво на сигурност. То ви дава достъп до съвети от експерт по кибер защита по всяко време.

Другото е Concierge или вашият жив асистент, на разположение по всяко време и във всяка точка на света, за да ви резервира хотел, маса в ресторант, или да организира друго ваше желание - можете да го извикате със специален хардуерен бутон в цвят рубин, разположен на титаниевия страничен корпус.

В най-високото ниво на абонамент (базовият абонамент идва с покупката на всеки телефон и е безплатен за първите 18 месеца) Vertu наричат асистента Life Style Manager и можете да разчитате, че това наистина е експерт, който познава в детайли всичко в съответната страна.

Третото приложение  - Life, е клубната ви карта за разнообразни, иначе затворени за масовата публика общества и събития - като например ексклузивен достъп до културни, спортни и модни събития, и частни клубове. Можете да вземете и гости с вас.

Цената на новия Vertu Signature Touch започва от 8400 евро, което е и причината да не можете да го препоръчате на всеки, но нали точно това е предимството му. Естествено, не можете да си купите Vertu навсякъде. В България ексклузивен представител на марката е магазин La Tiara на "Калоян" 7.

Още снимки можете да разгледате в галерията.

Oще: boutique la tiara  la tiara  premium  vertu  vertu signature touch  верту  дилър на vertu за българия  ла тиара  ръчна изработка  скъп подарък  скъп телефон  смартфон 


Още от WEBCAFE BLACK

MamaMia търси автор на статии

Mamamia logo

Предлагаме работа за автор, който да се включи в екипа на MamaMia.bg – част от медийната група на Webcafe.bg.

Очакваме пишещ човек, с усет и интерес към всичко, което вълнува съвременната жена – култура, мода, хранене, красота, истории за живота, любовта, семейството, секса, децата и всичко покрай тях.

Търсим автор с отлична грамотност, добър нюх към актуалните теми, доза писателски талант и здраво чувство за хумор.

Опитът в писане на творчески материали за онлайн или печатни медии не е задължителен, но е предимство.

Моля изпратете ни CV и един ваш авторски текст на office@mamamia.bg

Стани автор

58398
Изпрати текст

Изпращайте ваши материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме в Стани автор Редакцията не публикува текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи. Някои от текстовете се редактират с оглед на по-добрия изказ.