Mamma Mia! ABBA с нова песен през април | webcafe.bg
Musiccafe

Mamma Mia! ABBA с нова песен през април

Musiccafe 26.01.2012, 11:31 (обновена 26.01.2012, 12:33)
ABBA

ABBA се разформироваха през 1982 г. и оттогава отказаха да се съберат

ABBA накараха почитателите си да се събудят от 18-годишен дълбок сън.

Причината е новината, свързана с плановете им да преиздадат последния си албум The Visitors през месец април, като в него ще бъде включена неиздавана досега песен, информира Rolling Stone.

From a Twinkling Star to a Passing Angel е записана по време на създаването на The Visitors през 1981 година. Песента, чиято поява предстои, ще бъде първият реализиран запис от 1994 г. насам, когато групата издава специалния бокс сет Thank You for the Music.

Новата версия на The Visitors ще включва също така шест неиздавани досега бонус трака, както и DVD, включващо ценни материали от архивите на шведската поп група. Освен това в него е включено тяхното последно изпълнение на живо в предаване по BBC през декемри 1982 година.

Новото издание на The Visitors се очаква на 23 април 2012 година.

ABBA се разформироваха през 1982 г. и оттогава отказаха да се съберат. Групата отказа дори да се събере за включването им в Залата на славата на рокендрола през 2010 година.

Дискография:

1. Ring Ring (1973)
2. Waterloo (1974)
3. ABBA (1975)
4. Arrival (1976)
5. The Album (1977)
6. Voulez-vous (1979)
7. Super Trouper (1980)
8. The Visitors (1981)

Oще: abba  from a twinkling star to a passing angel  the visitors  абба  албум  нова песен 


Още от Musiccafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 21.11.2011, 16:30

3 Michelle | 27.01.201214:35

http://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s

http://www.youtube.com/watch?v=qFHbwikzNds

http://www.youtube.com/watch?v=WCkOmcIl79s


Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.11.2011, 16:30

2 Michelle | 27.01.201208:27

Е, тъкмо за рождения ми ден. Може да си я пусна, да си припомня доброто старо време Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.10.2010, 11:52

1 Dimitar Stamboliyski | 27.01.201205:54

Да, бе, верно ли?
А консертс?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани