Научно обяснение как да постигнем успех в живота | webcafe.bg
newscafe

Научно обяснение как да постигнем успех в живота

webcafeAd блок
21.11.2015, 11:33 (обновена 21.11.2015, 11:59)
как да спечелим

Снимка: © National Geographic Channel

"Как да спечелим" е новата поредица на National Geografic Channel, която започва на 25-ти ноември от 21:00 часа

Новата поредица на National Geographic Channel "Как да спечелим" предлага научно обосновани съвети и трикове, които ще ни дадат предимство в различни аспекти на живота.

От 14-те половинчасови епизода ще научим принципите на човешката психология и физиология, физиката, технологията и математиката и ще знаем как да "спечелим" при всякакви обстоятелства.

Предаването разкрива как и защо определени трикове и хитрости работят, като ги подлага на проверка от специалисти и двойка еднояйчни близнаци в реални ситуации от всекидневието.

Еднояйчните близнаци Крис и Джъстин Нелсън се присъединяват към водещия Тим Шоу (домакин на научнопопулярната поредица на National Geographic "Човек срещу Ютюб") в съставянето на ръководство, което обяснява стъпка по стъпка как да постигнете успех в живота.

Братята се изправят един срещу друг в проверката на противоречиви научни хипотези при разнообразни обстоятелства.

Зрителите ще могат да си отговорят на въпроси като дали при аварийна ситуация е по-лесно да разбиеш заключена врата с крак или с лост, дали вниманието на жените се привлича повече от мъже, които танцуват, или такива, които носят червено и дали консумацията на люта храна или потапянето на дрехите в топла вода е по-добрият начин за разхлаждане в жегата.

"Как да спечелим" анализира теоретични техники и провежда демонстрации при реални обстоятелства, изпитвайки алтернативни подходи за справяне във всекидневни ситуации, за да ви предложи трикове за успех в живота.

Поредицата "Как да спечелим" е продуцирана от IWC Media за National Geographic Channels International (NGCI) с изпълнителен продуцент Хамиш Барбър. Хамиш Микура от NGCI е изпълнителен вицепрезидент и началник отдел Международно съдържание.

"Как да спечелим" започва на 25-ти ноември от 21:00 часа.

Oще: national geografic channel  как да спечелим  нова поредица на national geografic channel  ново предаване  телевизия  успех в живота 


Още от България

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.