Момчил Андреев е новият управител на "Енерго-Про Варна" | webcafe.bg
newscafe

Момчил Андреев е новият управител на "Енерго-Про Варна"

Webcafe.bg
13.08.2015, 07:57 (обновена 13.08.2015, 08:21)
момчил андреев

Снимка: © Energo-Pro.bg

Банкерът Момчил Андреев оглави електроразпределителното дружество във Варна

Новият шеф на "Енерго-Про Варна" се казва Момчил Андреев. Той е бил представен на служителите към 18 часа снощи.

Между 2003 и 2013-та година Андреев беше председател на управителния съвет и изпълнителен директор в "Райфайзенбанк", както и директор на групата "Райфайзен" в България.

Бил е председател на управителния съвет и изпълнителен директор на "Българска пощенска банка" АД, член на управителните съвети и изпълнителен директор на ЦКБ и "Булбанк", се посочва в съобщение, публикувано на уеб-страницата на "Енерго-Про".

Андреев е член на органите за управление на "Борика-Банксервиз" АД, застрахователно дружество "Уника" АД и Съюза на ловците и риболовците в България.

Момчил Андреев е магистър по международни отношения от Московския държавен институт за международни отношения, специализирал е финанси и банково дело в Австрия, Германия, Люксембург, Чехия, САЩ, Швейцария и Франция.

Владее английски, руски, чешки и немски език.

Oще: банкер  булбанк  енерго-про  енерго-про варна  момчил андреев  нов управител на енерго-про варна  райфайзенбанк  управител  цкб 


Още от България

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.