Започна лотарията на САЩ за "зелена карта" | webcafe.bg
newscafe

Започна лотарията на САЩ за "зелена карта"

Webcafe
01.10.2015, 19:04 (обновена 01.10.2015, 19:08)
зелена карта

Съобщения до тези, които са изтеглени, НЯМА да бъдат изпращани по електронна или обикновена поща

Държавният департамент обяви началото на кампанията за подаване на документи за "зелена карта" за 2017 г., съобщиха от посолството на САЩ в България.

Електронните формуляри трябва да бъдат подадени от 12 ч. на обед, източно стандартно време, на 1 октомври 2015 г. до 12 ч. на обед, източно стандартно време, на 3 ноември 2015 г.

Кандидатите могат да попълнят електронния формуляр E-DV за участие в програмата на адрес http://www.dvlottery.state.gov през периода за регистрация. Не се приемат заявки за участие, изпратени по пощата.

Няма такса за попълване на електронния регистрационен формуляр за участие, съобщават от посолството на САЩ. Участниците ще получат официален номер за потвърждение на регистрацията си. Изключително важно е да запазят този номер до 30 септември 2017 г. Единствено чрез него участниците ще могат да проверят дали са изтеглени в лотарията DV-2017.

Официална информация за това дали сте избран да продължите участието си в програмата можете да получите на уебсайта на лотарията http://www.dvlottery.state.gov след 3 май 2016 г.

Съобщения до тези, които са изтеглени, НЯМА да бъдат изпращани по електронна или обикновена поща. Всеки получател на писмо или имейл, в който се споменава виза от лотарията или "зелена карта", може да е сигурен, че съобщението е подвеждащо и измамно.

Освен това не се извършва плащане към трета страна в процеса по кандидатстване за виза от лотарията за "зелена карта". Единственото плащане е самата такса за виза, която се плаща в Посолството на САЩ.

Oще: америка  документи  зелена карта  лотария  посолство  сащ 


Още от България

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.