Ирена Кръстева купи #Кой | webcafe.bg
newscafe

Ирена Кръстева купи #Кой

Webcafe.bg
21.07.2015, 20:01 (обновена 21.07.2015, 20:04)
Ирен Кръстева

Снимка: © Sofia photo agency

Ако в тримесечен срок никой не подаде възражения срещу регистрацията, марката се регистрира и може да се ползва

Дружеството на Ирена Кръстева "Пресмаркет" ЕООД, което внесе искане в Патентното ведомство за запазване на правата върху словната марка "Кой", е платило таксите, които се дължат, за да може процедурата по регистрация да продължи. Това показва справка в онлайн регистъра на ведомството, съобщи Медиапул.

Срокът за експертизата е около девет месеца и след това заявката се публикува в официалния бюлетин на Патентното ведомство. Ако в тримесечен срок никой не подаде възражения срещу регистрацията, марката се регистрира и може да се ползва.

Заявката за "КОЙ" е за множество дейности, между които различни видове канцеларски изделия, полиглафска продукция, абониране за вестници, организиране на изложби, преглед на печата, предоставяне на бизнес информация чрез уеб сайт, рекламни материали, листовки и брошури, представления на живо, репортерски и фотографски услуги и услуги на артисти.

През периода 2001-2010 г. марката "КОЙ" е била запазена от фирмата "Алба-С". Първоначално тя е собственост на съпругата на Петьо Блъсков - Милена Попова-Блъскова и управлявана от сина му - Петър Блъсков-младши, а в последствие собствеността и управлението се сменят.

Става дума за едноименно списание, което Блъсков издаваше. С пет години закъснение, Ирена Кръстева, която купи вестниците "Телеграф", "Монитор" и "Политика" от Блъсков, решава отново да запази марката.

Oще: делян пеевски  ирена кръстева  кой  марка  патент  патентно ведомство  петьо блъсков  пресмаркет 


Още от България

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани