Автогарите с безжичен интернет и категории | webcafe.bg
newscafe

Автогарите с безжичен интернет и категории

Webcafe
08.09.2016, 15:17 (обновена 08.09.2016, 15:26)
Автогарата по празниците

Три категории за автогарите, безжичен интернет, уеб сайт и телефон за връзка.

Всички автогари ще имат безжичен интернет, интернет страница и телефон за връзка, според новите изисквания, предложени от Министерство на транспорта.

Освен това автогарите ще бъдат разделени на три категории. За трета категория важат минималните критерии за съществуване на подобни съоръжения.

За първа и втора има допълнителни изисквания за удобство и комфорт на пътниците, като постоянна охрана и информация на чужди езици на интернет страницата и по телефона.

Автогарите първа категория трябва да имат обучен персонал и в тях да се предоставя безплатна помощ на хората с увреждания и намалена подвижност.

Въвеждат се мерки за сигурност във всички категории автогари и се повишават изискванията за осигуряване на достъпност и удобства за хората с увреждания и намалена подвижност.

Въвеждането на категории ще повлияе и на определянето на цените на услугите на автогарите. До момента ценообразуването е свободно, независимо от големината на съоръжението.

Oще: автобусен транспорт  автогари  интернет и автогари  категории при автогарите  министерство на транспорта 


Още от България

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани