КРИБ раздаде наградите за бизнес | webcafe.bg
newscafe

Вижте кой взе наградите на КРИБ

webcafe.bg
09.06.2016, 08:00 (обновена 09.06.2016, 09:18)
Втори бал на КРИБ

На снимката Валентин Златев, изпълнителен директор на "Лукойл" и съпругата на Кирил Домусчиев - Кремена

На церемония по време на Втория пролетен бал на КРИБ с домакин Кирил Домусчиев в сряда вечерта бяха връчени бизнес наградите на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България "КРИБ - Качество, Растеж, Иновации от България".

Церемонията се проведе в в зала „Джон Атанасов", София ТехПарк.

Голямата награда в категорията "Качество" получи "Кока-Кола Хеленик ботлинг къмпани" България АД.Премиерът Бойко Борисов връчи наградата на Андреас Пелекану, изпълнителен директор на "Кока-Кола ХБК".

Компанията "OMV България" бе отличена с втора награда в категорията "Качество", като наградата получи Петър Величков, изпълнителен директор на OMV за България.

Министър Лукарски със съпругата си Ива Йорданова - Лукарска и семейство Домусчиеви

Голямата награда в категорията "Растеж" взе "Абритес" ООД.

Министърът на икономиката Божидар Лукарски връчи наградата на Елина Друмева, главен изпълнителен директор на "Абритес" ООД.

Компанията "Алкомет" АД беше отличена с втора награда в категорията "Растеж", като наградата получи Фикрет Индже, председател на Надзорния съвет.

Голямата награда в категорията "Иновации" получи "Каменица" АД. Бившият председател на КРИБ (2010-2014 г.) и изпълнителен директор на "Софарма" АД Огнян Донев връчи наградата на Антон Карлов, директор "Правни и корпоративни въпроси" на "Каменица" АД.

Втора награда в същата категория получи "Солвей соди" АД, като наградата бе връчена на Теодора Борисова, главен мениджър.

Специалната награда на председателя на КРИБ за цялостен принос за развитието на икономиката в България получи "Асарел медет" АД. Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев връчи наградата на проф. д-р Лъчезар Цоцорков, председател на Надзорния съвет на "Асарел Медет" АД.

Почетен златен знак на КРИБ за принос в частното здравеопазване в България и във връзка с 25-та годишнина на МБАЛ "Хигия" получи доц. д-р Стайко Спиридонов, изпълнителен директор на МБАЛ "Хигия" АД.

Сред гостите и тази година беше фолк певицата Галена, заедно със съпруга си Галин Атанасов.

Oще: галена  домусчиев  иновации  качество  кирил домусчиев  криб  награди  огнян донев  растеж 


Още от България

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.