Съдът нареди bTV да прати технически годен запис за делото срещу Цветанов | webcafe.bg
newscafe

Съдът нареди bTV да прати технически годен запис за делото срещу Цветанов

Webcafe.bg
25.06.2012, 15:16 (обновена 25.06.2012, 15:22)
цветан цветанов

Снимка: © Sofia Photo Agency

Технически негоден запис на интервю на Цветанов пред bTV от 24 януари е станал причина за отлагане на делото

Технически негоден запис на интервю на Цветанов пред bTV от 24 януари е станал причина за отлагане на делото, заведено от председателя на Съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова срещу вътрешния министър Цветан Цветанов.

Делото за клевета и уронване на престижа е отложено за 18 септември. Съдът постанови да бъде изпратено писмо до Люба Ризова, директор на "Новини и актуални предавания" в медията, с искане да бъде изпратен в съда технически годен презапис на предаването с участието на Цветан Цветанов.

На заседанието по делото на 27 април в Пловдивския районен съд вицепремиерът Цветан Цветанов и Мирослава Тодорова отсъстваха. Те бяха представлявани от адвокатите си.

В началото на заседанието тогава адвокат Даниела Доковска прочете мотивите за делото на съдия Мирослава Тодорова, като бяха посочени конкретните поводи за неговото образуване, а именно две последователни интервюта на министър Цветан Цветанов. В тях той обвинява Тодорова, че обслужва интересите на организираната престъпност, защото е забавила мотивите за осъдителната присъда на Васил Маникатов.

Според съдия Мирослава Тодорова Цветанов е разгласил неверни данни и позорящи обстоятелства, свързани с магистратската й работа и с дейността й като представител на обществена организация.

Oще: мирослава тодорова  цветан цветанов 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 04.03.2011, 14:53

2 Bobby_gBG | 26.06.201207:57

Чудно ми е босфор ТВ нямат ли интернет сайт, където може да се гледа "технически годния" запис? Или викат в съдебната зала още не са дорасли до ерата на интернетя? Смее се

И какво по дяволите означава "технически годен"? Какви са изискванията за това чудо на природата?
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

1 fALLEN | 25.06.201219:07

да чакаш годно нещо, което ще компрометира текущата влат, от бтв е като да чакаш чумата да върне на хората децата, или от умрял писмо. Усмивка
   

оценка

+1 -0