Да ви е честита победата в Третата кримска война | webcafe.bg
newscafe

Да ви е честита победата в Третата кримска война

Николай Малинов, депутат от БСП, издател на в. Дума , БНТ
18.03.2014, 23:24 (обновена 18.03.2014, 23:40)
Жива верига е отцепила района около базата

Снимка: © Twitter

Първо да кажа, че още не съм чул България да има официална позиция (бел. р. за Крим). Кое да е официална позиция - на парламента, на министерски съвет, позицията на министъра може би да е официална?

Биж желал да честитя на всички православни славяни по света победата в Третата кримска война и да напомня, че след Кримската идват Балканите по южния път и смятам, че можеме да се поздравиме поне русофилите на тази маса. (...)

Аз не си спомням последните 1000 години Русия нещо да е решила и то да не се е случило.

Николай Малинов е член на комисията по външна политика в Народното събрание


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 17.04.2012, 22:55

4 daysydogy | 21.03.201412:13

Случайно познавам лицето николай малинов - човек с ограничено мислене, собственик на в-к дума (дали Ботев не се е обърнал в гроба, като са кръстили вестника така) !?!?! фен на путин !?!?! и май всеки месец пътува до Москва!?!?!

Такова скудоумие не съм очаквал - да хвалиш противопоставянето на два славянски народа от позиците на славянофил и русофил!?!?!?

николайчо, какво ли щеше каже академик Лихачов, чувайки твойте думи.....
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.12.2013, 22:47

3 HiFresh | 20.03.201413:15

Другаря Главен Русофил е толкова нагъл, че тази сутрин 20.03 беше и в студиото на Нова ТВ. Направи безумни исторически препратки към Граф Игнатиев, Кримските войни, Косово и какво ли не, за да оправдае извършената агресия в Крим.
Действитело Русия, Съветския съюз и пак Русия през различни периоди от историята на Европа перманентно "помагат" и "спасяват" злощастните европейци. Като най-пресни примери след Втората световна война ще изредя:
- влизането на танковете на маршал Жуков в Берлин през 1948 и смазването на въстанието на берлинчани - до падането на стената на власт се поставя др. Улбрихт;
- следва пак " поискана помощ" за Унгария през 1956 - отвово руски танкове и смазване на унгарската революция - на власт се възкачва предателя др. Кадар;
- отново интернационална помощ за Чехословакия - пражката пролет 1968 е смазана и държавата Чехословакия е вкарана в "правия" път.
С Полша по време на т.н. перестройка номера не мина и затова браво на поляците - сега са най-наясно колко "добри" са другарите от Катин. За всички "победи" на СССР и съвременна Русия, не малка вина имат някои продажни западни политици, спящо и подкупно западно разузнаване и невъзприемане на сериозно Руската мечка и нейната 5-та колона, която работи неуморно навсякъде и до момента.
В България руската армия също може да бъде "поканена" - цялото черномоско крайбрежие е изкупено от руснаци, Лукойл е руски и т.н. Русофилите - другарите социалисти/комунисти не са се сетили и само това, че сме в ЕС И НАТО би ни спасило от "братската" задушаваща прегръдка.
Та на др. Николай Малинов от БСП / БКП бих предложил да се пресели в необятните предели на Русия или пък да стане Посланик от руска страна в Крим. Не е лошо да вземе със себе си и цялата парламентарна грепа на БСП /БКП, а ние останалите в България да започнем на чисто без рубладжии!
Бесен
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.06.2011, 01:24

2 Mladen Marinov | 19.03.201402:18

BTW: Предпочитам да имам повод да поздравя с нещо българофилите.
   

оценка

+1 -2

Регистриран на: 05.06.2011, 01:24

1 Mladen Marinov | 19.03.201402:15

Доста непремерено и опасно изказване дори за издател на в. Дума.
Все пак ние сме в ЕС и една война в близост не е хубаво нещо.
А намеците за това какво следва ме карат леко да се съмнявам в здравия Ви разум...

Моля се да не сте прав.
   

оценка

+1 -2