Отношението на пътните полицаи към шофьорите и начинът по който изглеждат на служба коренно ще се промени, обеща новият шеф на КАТ София Богдан Милчев | webcafe.bg
newscafe

Катаджиите стават изрядни

Webcafe.bg
26.05.2011, 15:48 (обновена 26.05.2011, 15:52)
Коли

Снимка: © Sofia Photo Agency

Отношението на пътните полицаи към шофьорите и начинът по който изглеждат на служба коренно ще се промени, обеща новият шеф на КАТ София Богдан Милчев

Отношението на пътните полицаи към шофьорите и начинът по който изглеждат на служба коренно ще се промени, обеща новият шеф на КАТ София Богдан Милчев. "Имам тяхната готовност и уверение, че е дошло времето за тази промяна", заяви пред Дарик радио Милчев.

Разкопчаната риза и липсата на вратовръзка стават недопустими. Създадена е работна група за промяна на регламентите за общуването между полицаи и шофьори. Пътните полицаи трябва да станат по-отзивчиви към проблемите на гражданите. "Когато има задръстване и полицаят стои на десет метра от кръстовището, не само да гледа, а да предприеми активни действия да подпомогне движението - да влезе да регулира, да санкционира или да предотвратява със своето поведение нарушения", обясни Милчев новите задължения на подчинените си.

Когато пътен полицай извършва проверка, колегата му трябва да се погрижи за сигурността му. Във връзка с корупцията Милчев обеща съвсем скоро да се вземат мерки, които ще предизвикат обществен отзвук и ще покажат новата посока.

"Аз съм реалист и си давам сметка, че борбата с корупцията ще бъде дълъг и сложен процес. Много хора ще се съпротивляват и ще се опитат да ни спрат. Но ако работим и се подкрепяме, смятам че ще успеем", каза Милчев.

Новият шеф на КАТ уверява, че всеки сигнал за корупция ще бъде проверяван. "Гражданите или организациите, които подават такива сигнали ще бъдат викани при мен, лично ще им окажа пълно съдействие, но ще искам пълно съдействие и от тяхна страна за доказване на това поведение", казва още той.

Oще: богдан милчев  кат  корупция 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

1 Mile Manolov | 26.05.201116:22

Всеки новодошъл шеф ги говори тия... Ще, ще.... ще
Накрая се замотва в блатото на тоя кенеф бантустански и се доосира пейзажа.

И са ко праим?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани