ГЕРБ започна с "Обещай ми, любов" | webcafe.bg
newscafe

ГЕРБ започна с "Обещай ми, любов"

Webcafe.bg
07.04.2013, 14:09 (обновена 07.04.2013, 14:42)
ГЕРБ

При засилени мерки за сигурност, започна форумът на ГЕРБ в пълната с 14 000 членове и симпатизанти на партията Арена Армеец.

На конференцията ще бъдат представени и водачите на листите за народни представители от ПП ГЕРБ.

В залата се допускат само делегати, гости и журналисти с акредитации за конференцията.

Минути преди официалното откриване прозвуча популярната българска песен "Обещай ми любов".

След това беше представен предизборният видеоклип на ГЕРБ.

Водещи на конференцията са Ева Паунова и Робърт Янакиев.

В залата на голям екран се предават репортажи, на които лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прерязва ленти.

В конгресните материали, поставени на местата, освен знаме, балон, ключодържател и кратък отчет, има и карти за игра с емблемата на партията, както и бонбон - също с надпис на ГЕРБ.

В тържествените слова се казва как: "24 млрд. лв. бяха инвестирани в инфраструктура, социална и културна сфера, в здравеопазване и образование. Гордеем се с по-добрата среда за живот.

Гордеем се, че развиваме българското земеделие - субсидирахме производителите и създадохме нови стандарти в качеството на храните. Върнахме доверието.

Пречупихме гръбнака на организираната престъпност, двойно намалихме жертвите на пътя.

Водеше ни прозрачност във всяко действие, диалог с гражданските организации. Пътят, по който тръгнахме, не беше лесен, той беше предизвикателство.

Днес обаче, повече от всякога имаме воля да продължим. Това е само началото, защото ние сме ГЕРБ и имаме воля да променим България".

В деня на старта - ревизия на бюджета поради завишен растеж

В тържествения ден "Труд" съобщи, че министърът на финансите Калин Христов предлага да бъде ревизиран бюджетът на ГЕРБ за 2013 г. Налага се разходите в консолидирания бюджет (републиканския плюс бюджета на общините, бел.р.) да се съкратят с 400 млн. лева.

Причината е, че очакваният ръст на икономиката т.г. е 1%, а не 1.9%, както залагаше бившият министър на финансите Симеон Дянков.

Свиването е изцяло за сметка на капиталовите разходи. От 5.36 млрд. лева те са намалени на 4.96 млрд. лева. Над 90% от това перо се състои от средствата за европроектите.

Орязването на тези харчове означава, че служебният кабинет смята, че заложените за т.г. евросредства няма да бъдат усвоени. Това се случи и м.г., когато неизпълнението надхвърли 1 млрд. лева.

Жозеф Дол щедър на похвали

Председателят на групата на ЕНП в Европарламента Жозеф Дол беше щедър на похвали. Той не пропусна в словото си и магистралите, заради които строители протестират от м.г., че не са получавали заплатите си от наелия ги изпълнител.

"Видях и километрите магистрали в строеж. Казвам браво. Спомням си, че бях изненадан преди две години от една забележка на левицата, която казваше: "Асфалт е добре, но това не се яде".

Колко "здрав смисъл" има тази реплика! Толкова, че да забрави малко бързо, че асфалтът, също както големите инфраструктурни проекти, които вие започнахте, дава храна. Това дава храна на работниците, мобилизирани на строителните обекти. Това дава храна на хората, които работят във фирмите, които вече са могли да заработят или които ще могат да се създадат благодарение на тези инфраструктурни обекти", заяви Дол.

 

Oще: арена армеец  водачи  герб  избори  листи  партия  форум 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 30.03.2013, 21:17

7 Danisco | 08.04.201317:49

Движение "България на селяните" смята да вдигне минималната заплата до 1500 лв. с приложени ваучери за литовски ценни книжа и по половин кило безмлечно сирене.

Лидерите на Партийна дружина "Европейски семафор" също ще вдигат доходите. Радикално. Главно своите, естествено.

Сухопътен излаз до Каспийско море и забрана на вноса на колумбийски патладжани са залегнали в платформата на Коалиция "Обединено синьо разединение".

Ориенталско ешмедеме "Етнокапсулирана заедност" мами будалите с 0% Данък лихви, 0% Данък общ доход, 0% Данък МПС, 0% ДДС и 100% ДПС.

Комитетска клика "Законност на неморалността" предвижда обявяване на Наказателно-процесуалния кодекс за противоконституционен и по този начин си осигурява гласовете на поне два милиона изконни мошеници.

Партия "Социални милионери" обещава да намали цената на тока, цената на газта, цената на парното и цената на пенсионерския живот до възможния максимум на абсолютния минимум.

Политическо сдружение "Сей земеделецо" се заканва да гарантира белгийска пенсия на глава български земеделски стопанин и люксембургски коледни добавки на глава български стопански земеделец.

Хайде да се ориентира чиляк за кого по-нпред да гласува!
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

6 lele male | 08.04.201312:01

@niemen, нема как да я спуснат с хеликоптеро...
Според мен, при репетициите за изявата, тя е счипила на 5-ти най-големият100-тонен монтажен кран в България... хеликоптер не мое да я вдигне Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.10.2011, 16:06

5 Old_BG | 08.04.201311:09

""Гордеем се с по-добрата среда за живот.""
Четох до тук!
След това си помислих нещо за майките им, но ми се видя непосилна бройката... и нататък ми се губи!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.06.2011, 01:24

4 Mladen Marinov | 08.04.201302:19

Защо като "цял свят го обича" този "юнак" защо така "при засилени мерки за сигурност"?
То бива народна любов ама чак пък толкоз...
Да не би някой от наблюдаващите да вика: "Сопрете се малко бе булки, пречите ми на мерникот!"

Бокови работи...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.07.2010, 13:20

3 мааму стара | 07.04.201322:33

бая орица ша си апнът агнешко... щото изборите са след Гергьовден!... Резултата е, че трудно ще се намират агнета за Гергьовден. Цитат от личен разговор от махалата: "Жив да е бат Бойко, че изборите ша са на 12 май. Секи циганин ша еде ягне. 50 лева за глас минимум (!!!), 6-7- човека от къща - ти си прай сметката, бъгарче...".
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.01.2011, 14:14

2 Osyznat | 07.04.201317:42

Пляскане Отново абсурдистан! Пълен!!!
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 26.12.2010, 14:38

1 niemen | 07.04.201315:50

Няма такива гледка. Всичко беше абсолютен ташак. Кич отвсякъде. Водачите на листи излизаха, сякаш са спечелили "Оскар". Когато Цветанов обяви името на Фидосиева, очаквах да я спуснат с хеликоптер.
   

оценка

+3 -0

Най-коментирани