Признание за убийство във Фейсбук | webcafe.bg
newscafe

Признание за убийство във Фейсбук

Webcafe.bg
09.08.2013, 13:52 (обновена 11.08.2013, 16:41)
Медина

Преди да извърши убийството на съпругата си, Дерек Медина е пуснал тази тяхна обща снимка във Фейсбук

Хората правят различни признания във Фейсбук - своите навици, депресии, фрустрация, тайни връзки и нови любови. Но един човек от Флорида е направил значително по-шокиращо признание - че е убил съпругата си, предаде CNN.

31-годишният Дерек Медина пуска в профила си във Фейсбук снимка на окървавеното й тяло, върху пода на кухнята, придружена от съобщението: "Im going to prison or death sentence for killing my wife love you guys miss you guys takecare Facebook people you will see me in the news."

Медина, който живее в Южен Маями, посетил семейството си след убийството, за да им каже какво е направил. След това отива в полицията, за да бъде арестуван. Повдигнато му е обвинение за убийство първа степен.

Приятелите на Медина, коментирали във Facebook, са в шок.

"That is my friend there."

"What happened???? derek."

"WHAT??????"

Останалите във Фейсбук реагират с отвращение на снимката на мъртвото тяло на жена му. Дженифър Алфонсо е само на 26.

"this is crazy omg ... guy kills his wife post pic in facebook."

Отвращението обаче не им пречи да споделят снимката на убитата жена. Отново и отново.

Страховитата снимка остава онлайн и минават най-малко 5 часа, преди Фейсбук да е уведомен за съдържанието й. Екипът на социалната мрежа премахва снимката и блокира страницата на Медина и тази на починалата му съпруга, според съобщение на Facebook.

В бележката си Медина обвинява жена си, че е злоупотребила с него и моли приятелите си за разбирането им предвид това, което се кани да направи с нея.

Полицейският доклад с неговите самопризнания внася малко повече яснота за случилото се.

Двамата със съпругата започват да се карат. Той изважда пистолет и го насочва към нея. Тя се кани да го напусне. Той сваля пистолета и я последва. Тя му нанася куп удари. Той изважда отново пистолета. Тя изважда нож. Той се боричка с нея, за да го вземе от ръцете й. Тя отново го удря.

След което той стреля "няколко пъти". После се уверява, че е мъртва. Не се обажда на 911. Преоблича се и след като се вижда със семейството си, отива в полицейския участък, където прави самопризнания.

След като дава адреса си на полицията, те отиват на мястото и откриват мъртвото тяло.

Двойката има 10-годишна дъщеря, която също е била в къщата по това време. Тя е физически "невредима", съобщават от полицията.

Часове преди да публикува деянието си, Медина пуска снимка, на която двамата със съпругата си са на обяд в морско ресторантче. И двамата са усмихнати.

Oще: дерек медина  мрежа  признание  съпруг  съпруга  убийство  фейсбук 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.