Гласувайте за едно лого и мото | webcafe.bg
newscafe

Гласувайте за лого и мото

Webcafe.bg
25.02.2013, 12:52 (обновена 25.02.2013, 12:55)
ПРСР

Стартира гласуването за избор на лого и мото на Програма за развитие на селските райони за новия програмен период 2014-2020. В надпреварата с различни предложения се включиха 218 кандидати.

Техните предложения преминаха през оценката на компетентно жури, съставено от университетски преподаватели, специалисти в сферата на графичния дизайн, маркетинговите комуникации и брандинга, водещи журналисти в ресора на земеделието и представители на Министерството на земеделието и храните. Във финалната надпревара участват 10 финалиста, събрали най-голям брой точки от вота на журито.

Изборът кое да е новото лого и мото на Програма за развитие на селските райони за новия програмен период ще направят потребителите на официалния сайт на конкурса www.prsr-konkurs.eu. Гласуването ще е явно и всеки един потребител ще може в реално време да проследи как се класират избраните от него лого и мото.

Надпреварата приключва в 23:59 на 27.02.2013, когато изтича срокът за гласуване. На следващия ден, 28 февруари 2013 г., официално ще бъде обявен и победителят, който ще получи парична награда на стойност 5000 лв., както и специална статуетка.

Новите лого и мото ще дават гласност на следващия програмен период на Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 сред нейните настоящи и бъдещи бенефициенти. Със създадените лого и мото ще се обозначават всяко едно събитие, проект и/или инициатива, в това число и комуникационни кампании за публичност и информираност, както и документите, които са свързани с тях през целия програмен период 2014-2020 г.

Oще: лого  мото  програма за развитие на селските райони 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани