Webcafe.bg пусна и коментари през Facebook | webcafe.bg
newscafe

Webcafe.bg пусна и коментари през Facebook

Webcafe.bg
15.04.2011, 18:38 (обновена 15.04.2011, 18:55)
Facebook

Вече и оттук...

По-наблюдателните ни читатели сигурно са забелязали, че от днес в Webcafe.bg има още един начин за коментари - чрез Facebook профила ви. Бутончето „Facebook коментари" ще намерите под всяка статия, вдясно от досегашните коментари.

Въвеждаме експериментално тази опция, за да ви улесним още повече и да стимулираме не само нарастване на броя на коментарите, но и тяхното качество.

Първо, повечето наши потребители имат и Facebook- акаунт и прекарват все повече време в най-голямата социална мрежа. За тях това е един още по-лесен начин да коментират, без да губят време да се логват допълнително в Webcafe.bg.

Второ, това ще позволи и на потребители, които нямат регистрация при нас, но имат Facebook профил, също да коментират.

Трето, по този начин, когато харесате някоя наша статия или пуснете линк към нея във Facebook, ще я видят и вашите приятели там. Надяваме се това да привлече още повече читатели от средите на хората, които сега влизат по-рядко или случайно в Webcafe.bg.

Четвърто, по този начин очакваме да намалим анонимността на коментиращите, да повишим стойността/задълбочеността на самите коментари и да ограничим нарушаването на добрия тон. Човек реагира по-отговорно, когато името и снимката му стоят до написаното от него.

Пето, Facebook коментарите са страхотен начин за диалог в реално време. Ще можете да коментирате повече и с повече хора и да получавате обратна връзка около вашите коментари или интересуващите ви статии дори да не сте в момента в Webcafe.bg.

Шесто, с Facebook коментарите може да видите и реалните хора, с които водите дискусии, спорове или имате общо мнение. Така можете да откриете нови приятели или просто хора, споделящи вашите интереси.

Седмо, ако смятате, че някой ви атакува остро и несправедливо, вачее можете да му отговорите лично във Facebook и да изгладите личните си противоречия помежду си.

Убедени сме, че ще откриете още и още възможности с новия начин на коментиране и комуникиране. Затова и го правим - за да е (уеб)кафето ви още по-силно и приятно от досега:)

Oще: facebook  webcafe  коментари  ново 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 10.08.2010, 16:05

1 Svetla Encheva | 15.04.201122:04

Приятели от Webcafe, а прочетохте ли хубавия анализ на Димитър Цонев за фейсбук коментарите http://crossword.crozzword.com/blog/facebook-comments-2-793/?
   

оценка

+0 -0