РЗС иска Сидеров в психиатрия в името на здравето | webcafe.bg
newscafe

РЗС иска Сидеров в психиатрия в името на здравето

Webcafe.bg
07.06.2013, 16:37 (обновена 07.06.2013, 16:49)
Волен Сидеров

Снимка: © БГНЕС

РЗС ще се обърне и към Държавната агенция за закрила на детето, с искане на Сидеров да бъде дадено задължително предписание да преустанови публичното си порнографско поведение

"РЗС възнамерява да сезира компетентната прокуратура за предприемане на действия по реда на чл. 157 от Закона за здравето и Наказателно-процесуалния кодекс, с оглед въдворяване на г-н Сидеров за задължително лечение в психиатрична клиника", съобщи пресцентърът на партията на Яне Янев.

"Г-н Сидеров буйства, държи се неадекватно, налита на физически разправа с журналисти, заплашва политически опоненти с "чупене на глави, ръце и крака", налита на бой в парламента, държи на заплата охрана от над 100 човека от Самоков, които всеки ден пътуват до София с автобуси, без да разполага с лиценз за охранителна дейност, издаден от МВР", пише в сигнала на РЗС.

Според прессъобщението "Сидеров публично използва цинични изрази, включително пред медиите, нарича трети лица с изрази като "педерастчета, презервативи, измекяри, ибрикчии, помияри, п...и, лумпени" и др. подобни".

Достъп до тези медии имат и непълнолетни лица, а подобни порнографски изрази, съчетани с агресивно поведение и заплахи с физическо насилие, се отразяват негативно на детската психика, се казва в сигнала.

Поради което РЗС ще се обърне и към Държавната агенция за закрила на детето, с искане на Сидеров да бъде дадено задължително предписание да преустанови публичното си порнографско поведение, с оглед защита на психичното здраве на децата, съобщават още от РЗС.

Oще: атака  волен сидеров  поведение  рзс  самоков  яне янев 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 03.07.2013, 12:27

9 BGeorgieva | 03.07.201312:38

Искат да поставят политическа партия Атака в изолация!
Искат имунитета на Волен!
Искат Единствената партия, която работи да спре да работи?
Естествено, че искат – нали предишните депутати и техните „ приятели“ с обръчи от фирми
ще им спрат потока на парите – крадените пари от държавата !
Това се очакваше, защото Атака им търси сметка за кражбите!
Защото Атака иска да не се оправдават повече пред народа, а да понесат наказания и да отговарят за престъпленията си!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.06.2013, 13:05

8 Dankata | 30.06.201317:02

Има постоянна и насаждана омраза срещу партия Атака и Волен!
Бойко Борисов плаща добре на медиите, за да се изгради една грешна представа за партия Атака!
Защото само Волен казва истините и се опитва да подобри икономическото положение на България, като предлага смислени неща от началото на 42НС - Китайски инвестиции, спиране на субсидиите, наказване на виновните за източването на милиони държавни пари!
За никой не е тайна, че предишните управляващи не им изнася да излезе истината, за хилядите им злоупотреби, кражби и престъпления!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.06.2013, 10:02

7 cvetence00 | 20.06.201316:00

Очаквам компетентна лекарска подкрепа или опровержение , но си мисля че няма никакви разлики с долу описания индивид , и формулировката в уикипедия .
Ако не се намери никакво опровержение , съм склонен да формирам и организирам група във Facebook която във възможно най-кратки срокове , да събере екип от лекари ,(-психолози-психотерапевти) за да освидетелстват лицето, и да се погрижат за безпроблемното му пребиваване в психодиспансер.
Дарявам 40.00 лева
Ама то май най- си му е добре в "Парламента"-лудницата - пълно е с такива като него , изобщо пълна лудница !!
вече няма смисъл да Дарявам 40.00 лева Усмивка))
той човека си е на точното място
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.06.2013, 10:02

6 cvetence00 | 20.06.201315:40

По-интересно е да разберем какво мислят за В.С. и за неговото (отговорно) политико-държавно ,(ако има такава дума УсмивкаУсмивкаУсмивка) ) поведение , всички гласували за " Х аТАКА" ,и за един (продължавам да настоявам за това определение)

"човек, който няма съвест, съзнателност, но не защото му липсва интелектуалният капацитет да разбере разликата между редно и нередно, а защото липсва емоционалната връзка с когнитивността, мислите и т.н. Някои от характеристиките на това включват поразителна липса на съпричастност, липса на загриженост за другите хора, възприемане на другите хора просто като предмети. Когато нормални хора обработват емоционален материал, има голяма активация на части от мозъка, предназначени за емоционалното реагиране на събитията и отговарящи на емоционалността. При нормални хора може да се различи емоционално-наситено от неутрално събитие, но при В.С това е невъзможно. Части от лимбичната зона и части на мозъка, отговарящи за емоционалността като цяло - хипокампус, амигдала, при психопатите не функционират, както при другите хора.
Характерна за повечето психопати е обърнатата адаптация. Докато нормално индивидът се адаптира като променя себе си, психопатът иска да промени обкръжението.
Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан. [3]
Друга причина, поради която те са такива невероятни манипулатори е, че те практикуват по-усилено.
Според Хеър, множество психопати са очарователни на повърхността и имат изключително умение да показват емоции (докато всъщност не изпитват такива) и имат невероятното умение да манипулират другите. Термин, често използван е 'сладкодумен', означаващ импровизирано умение в речта, което е често неискрено или повърхностно, привидно. Те имат по-малко социални задръжки и вътрешни възбрани, и са по-екстровертни, доминиращи и уверени в себе си. Те също така не се страхуват да причинят обида, да бъдат отхвърлени или да бъдат разочаровани. Тези неща, когато се случат, те ги отхвърлят и не се чувстват обезкуражени от това да опитат отново. Трябва да се отбележи, че не всички психопати имат това "спокойно и гладко" очарование, често при не добро възпитание на някои от тях им липсва социалната грация, изящество и елегантност или образование, за да впечатлят хората. Такива психопати разчитат повече на заплахите и насилието, за да получат, това което искат."
КРАЙ НА цитата (диагнозата)
Не съм гласувал за ГЕРБ, БСП,ДПС И НЕ ЗАЩИТАВАМ НИКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА !
Също така Румен Пашата , НЕ ми е дал "по 40 лв." за всеки коментар.
Просто ми прави впечатление как образа който сам си изгради (и продължава да надгаржда) на В.С. ,ПАСВА ТОЧНО НА тълкуването в УикипедиЯ ЗА думичката
ПСИХОПАТ.
С Уважение към всички атакисти !
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.08.2010, 20:27

5 Оня Дето Го Трият | 09.06.201311:31

Извинете се бе, извинете се! Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.12.2010, 13:30

4 Божидар Гюлмезов | 09.06.201310:43

РЗС иска Сидеров в психиатрия в името на здравето
----------------------------
Но само ако Янето е в съседната килия ;)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.12.2010, 15:25

3 Илия Илиев | 09.06.201309:57

Типично "по български" -трябва да признаят,че за 20-години "преход" в БГ психиатриийте се "разчистваха тясно партийни политически сметки".
В българските психиатрий,здравето на пациентите беше на 2-ри план,на първо място са "политическите убеждения" на "лудите".
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.06.2013, 13:46

2 ctu16 | 08.06.201314:06

§­§е§Х§а§д§а §Б§Я§Ц §У§Ц§й§Ц §д§а§д§С§Э§Я§а §Ъ§Щ§д§в§Ц§л§с §Ъ §б§а§й§Я§С §Х§С §г§м§д§У§а§в§с§У§С §Ъ §Ф§а§У§а§в§Ъ §Т§Ц§Щ§е§Ю§Ъ§с !!! §Б§У§Я§а §д§е§Ь §Э§Ъ§й§Ъ §б§а§в§м§й§Ь§С§д§С §Я§С §ў§а§Ь§а §Ъ §ё§У§Ъ§Я§а§Ь§Ъ§а, §г §е§Х§а§У§а§Э§г§д§У§Ъ§Ц §Ъ§Щ§б§м§Э§Я§с§У§С§Я§С §а§д §Э§е§Х§а§д§а §с§Я§Ц §Ъ §Т§в§а§Ь§Ц§в§г§Ь§С§д§С §Ю§е §к§С§Ы§Ь§С §Я§С§в§Ц§й§Ц§Я§С §б§в§Ц§д§Ц§Я§и§Ъ§а§Щ§Я§а §в§Щ§г !!! §°§д 3 §г§Ц§Х§Ю§Ъ§и§Ъ §Ц §У §з§а§Х §Т§Ц§г§б§в§Ц§и§Ц§Х§Ц§Я§д§Я§С §Ф§Я§е§г§Я§С §Ь§С§Ю§б§С§Я§Ъ§с §Щ§С §а§Ю§С§г§Ь§С§в§с§У§С§Я§Ц §Ъ §Х§Ъ§г§Ь§в§Ц§Х§Ъ§д§Ъ§в§С§Я§Ц §Я§С §Ј§а§Э§Ц§Я §і§Ъ§Х§Ц§в§а§У §Ъ §Ў§д§С§Ь§С §б§а§в§м§й§м§Я§С §Ъ §в§м§Ь§а§У§а§Х§Ц§Я§С §Щ§С§Х§Ь§е§Э§Ъ§г§Я§а §а§д §Ф§Ц§в§Т§Ц§в§г§Ь§С§д§С §г§Ф§С§Я §Я§С§й§Ц§Э§а §г §Т§м§Х§Ц§л§Ъ§д§Ц §Ь§Э§Ъ§Ц§Я§д§Ъ §Я§С §ё§Ц§Я§д§в§С§Э§Я§Ъ§с §г§а§ж§Ъ§Ы§г§Ь§Ъ §Щ§С§д§У§а§в §Э§Ъ§и§С§д§С §ў§а§Ь§а §Ъ §ё§У§Ъ§Я§а§Ь§Ъ§а §Ъ §Ъ§Щ§б§м§Э§Я§с§У§С§Я§С §г §Ф§а§Э§с§Ю§С §а§з§а§д§С §а§д §Т§в§а§Ь§Ц§в§г§Ь§С§д§С §к§С§Ы§Ь§С §в§Щ§г §Я§С§й§Ц§Э§а §г §Э§е§Х§а§д§а §с§Я§Ц, §а§д §Ю§е§д§в§а-§а§Э§Ъ§Ф§С§в§з§С §Э§Ъ§и§Ц§д§а §У§С§Э§Ц§в§Ъ §г§Ъ§Ю§Ц§а§Я§а§У §Ъ §г§м§Щ§Х§С§Х§Ц§Я§С§д§С §г §Ф§Ц§Я§Я§а§Ъ§Я§Ш§Ц§Я§Ц§в§г§д§У§а §а§д §Ф§Ц§в§Т §к§С§Ы§Ь§С §Я§ж§г§Т/§Я§С§и§Ъ§а§Я§С§Э§Ц§Я §ж§в§а§Я§д §Щ§С §г§б§С§г§Ц§Я§Ъ§Ц §Я§С §Т§а§Ы§Ь§а/ §Ъ §Я§с§Ь§а§Э§Ь§а §Ю§Ц§Х§Ъ§Ъ §Ъ §У§а§Х§Ц§л§Ъ §Я§С§й§Ц§Э§а §г §Я§С§Ы-§У§с§в§Я§С§д§С §б§а§Х§Э§а§Ф§С §Я§С §ў§а§Ь§а §Ъ §ё§У§Ъ§Я§а§Ь§Ъ§а §а§д§У§в§С§д§Ъ§д§Ц§Э§Я§С§д§С §Э§р§Т§С §Ь§е§Э§Ц§Щ§Ъ§й, §Э§а§в§С §Ь§в§е§Ю§а§У§С,§б§Ц§л§Ц§в§Я§с§Ь§С §С§Ф§Ц§Я§д §С§Э§Т§Ц§в §Ъ §Х§в§е§Ф§Ъ §Ю§Ц§Х§Ъ§Ъ§Я§Ъ §б§а§Х§Э§а§Ф§Ъ §Ъ §Я§с§Ь§а§Э§Ь§а §г§С§Ы§д§С §Я§С§й§Ц§Э§а §г WebCafЁ¦ !!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.05.2013, 01:45

1 Conspirator | 07.06.201317:28

''Официално регистрираните луди в България до миналата година са над 250 хиляди, а по времето на др. Тодор Живков бяха точно 194 206. Явно демократичният преход внесе смут в душата на българина и дъската му яко захлопа. Навярно, защото десетилетия наред той се бе отпуснал в ръцете на Държавата и неусетно привикна тя да го напрвлява и ръководи строго, но мъдро.''
Като разгледаме по-внимателно горният цитат и допълним,че близо половин милион българи си говорят сами,в общи линий излиза числото 300 000 хиляди.Толкова са и гласоподавателите на ''Атака''.
Предложението на РЗС е много своевременно,но ако въдворят ''Фюрера'',веднага ще изникне друго перде от близкото МУ обкръжение.
И като се има на предвид,че вече му знаем номерата,не знам дали сме подготвени за нов.За да не вземем, всички да си говорим сами.
   

оценка

+1 -2