Съпругата на Волен Сидеров - Капка, определи като "победа на демокрацията" боя пред джамията в София | webcafe.bg
newscafe

Бий до победа на демокрацията...

Webcafe.bg
05.06.2011, 12:26 (обновена 05.06.2011, 12:56)
Волен Сидеров  на митинг на Атака

Снимка: © Sofia photo agency

Капка Сидерова - съпруга на лидера на "Атака" Волен Сидеров, смята, че "т.нар. бой пред джамията е победа на демокрацията в България"...

Съпругата на лидера на "Атака" Волен Сидеров - Капка, определи като "победа на демокрацията в България" боя пред джамията "Баня Башъ" в София.

"Тъй нареченият бой пред джамията е победа на демокрацията в България. Това е начин да извоюваш правото си да не бъдеш облъчван от воя на имама", заяви днес Сидерова в предаването на bTV "Тази неделя".

По думите й границата не е мината, тъй като не е имало бой, а дърпане. Тя отбеляза, че подобни неща се случват навсякъде по света като форма на протест и даде за пример посещение на бившия вече американски президент Джордж Буш в Брюксел, когато е бил замерян с яйца.

Капка Сидерова се съгласи, че трябва да има толерантност, но случилото не е в рамките на толерантността, а на защитата на демокрацията: "Виждала съм по света как хората защитават правата си. Това става по улиците. Случва се с бой, с много бой", заяви тя.

Според нея именно след събитията пред "Баня Башъ" се е стигнало до удовлетворяване на част от исканията - висоговорителите на джамията са намалени и е забранено да се изнасят килимчета отвън.

Напускането на трима от "Атака" Капка Сидеров коментира така: "За пореден път видях лицето на предателството - грозното и озъбено лице на хора, които правят нещо за пари, а не заради кауза." Според нея депутатите не са си тръгнали от възмущение, тъй като са присъствали преди това на демонстрацията в Батак.

Тя отрече членове на "Атака" да са принуждавани да теглят големи кредити, както обявиха публично тримата напуснали. По думите й това е опит да бъде разбита партията.

"Истината е, че тях ги дърпат, за да могат да отцепят от субсидията на "Атака". На три месеца има транш за всяка партия. За всеки един в парламента се полага около 50 000 на транш. Ако ти се разбереш с някоя партия, те да ти делят тази сума, то тя се превежда на съответната партия", твърди Сидерова.

За семейния живот с Волен Сидеров тя казва, че не се карат. Определя го като много емоционален човек, което идва от таланта му да пише и да говори. Така и го харесала...

Oще: атака  баня башъ  българия  волен сидеров  джамия  капка сидерова  софия 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 26.12.2010, 14:38

15 niemen | 06.06.201118:44

Има още един много близък роднина в парламентарната група на Атака. С Капка си прлиличат като брат и сестра. Семейна фирма отвсякъде.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.04.2011, 14:41

14 Чинчифон | 06.06.201115:43

Волен,Капка и...внукът на Р Ралин?!3 в 1-най добрата комбинация! Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 31.05.2011, 16:06

13 Елф | 06.06.201112:13

"Тъй нареченият бой пред джамията е победа на демокрацията в България. Това е начин да извоюваш правото си да не бъдеш облъчван от воя на имама"


Така ли с Волен воювате "правото" си на демокрация...в къщи Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.01.2011, 15:01

12 WWW_ORIGINALNI_BE | 06.06.201111:45

По-добре Волен от колкото всички тия мишки !
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.08.2010, 10:24

11 strawsPulledAtRandom | 06.06.201110:50

Не било намаляване на звука, а увеличаване:
http://news.ibox.bg/news/id_860249994
Да припомним, въпреки Гьобелсовата пропаганда на уебкафе и подобни медии:
- митингът е бил законен, за разлика от шума от тонколоните,
- въоръжени бяха "богомолците", а не митингуващите,
- първите ритници бяха от страна на мюсюлманите,
- арестувани имаше само от българите,
Няма голяма връзка със статията, ама като ще предъвквате едно и също в статиите, нека аз просто да припомням фактите в коментарите Усмивка

Все пак за едно сте прави - Волен трябва да си ходи. На негово място трябва да дойде някой истински патриот, който ефективно да защитава правата на истински дискриминираните - хетеросексуалните православни българи, а не кресльо, който да се обажда само по време на избори. Мечти... на всички ни е ясно, че такъв човек няма да бъде допуснат до политиката, за сметка на куклите на конци, които виждаме.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.03.2011, 14:53

10 Bobby_gBG | 06.06.201108:04

axyaxy | 06.06.2011 00:19
Има си държава, има си парламент, и с гласуване и с референдум могат да спрат ЗВУКА
-----------------------
Нее не позна, толерастичното правителство няма да гласува нещо такова.
Отделно от това отдавна има общински разпоредби, заради които въпросните колони въобще не трябва да издават такъв силен звук!

Така че закони има, само че отговорните да ги приложат се крият и се правята на "толерантни" докато наглите мюсюлмани си разкарват коня и правят каквото си искат, че и още искат!!! Бесен
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.08.2010, 19:03

9 Pavel Ganchev | 06.06.201103:20

1) Етническо напрежение имаше преди 10 Ноември.
2) Комунизмът си отиде, но комунистите останаха, само се прекръстиха на социалисти, а с тях остан а и терминът «етническо напрежение”, който те
и техните агенти (кат Доган), използват за свои цели, (“социалистите» за “разделяй и владей”, а Доган – за лични властови и парични амбиции).
3) Доган се изплъзна от контрол, благодарение на твърдия си електорат, ролятя на “балансьор” във всички правителства досега, и забогатяването си, “озвезди” се, и се държи нагло и безцеремонно, като “недосегаем”. Резултат от това са изказванията му от типа:- “Аз съм властта”, “Тази държава не може да избере президент без мое участие” и “съветите му по хидрология”,- реално застъпване на конфликт на интереси, може би неописани в закона, но видни от всеки!
4) “Атака” възникна, като отговор на противоконституционната партия ДПС и има повече гласове от ДПС, а това са БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ!
5) Случаят пред джамията в София беше ПРОВОКАЦИЯ, за което сочи и присъствието на небезизвестният Юзеиров! (Справка:- паметникът на “турския воин” и опита да се създаде партия “Отоман”).
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.03.2011, 10:30

8 axyaxy | 06.06.201100:24

Нещата могат и да станат и с добро, но за това трябва да се впрегнат всички медии, учители, политика, програми, и това ще е по ЕКОЛОГИчНО и по ЕВТИНО от война, и ще се постигне за по краткотрайно време и ще продължи по дълготрайно Усмивка Но за да се случи това е нужно поне над 70% от политиците да са на едно мнение, иначе тогава трябва да се БИЯТ, и който надделее печели, но това не означава че ще спечели доброто.. затова в такива случаи когато има разногласие в политика е нужно БОЙ в обществото да се над тебе върху ЗОМБИТАТА или те върху теб, но това е по-лошия вариант, по-добрия е политици да са на едно мнение и така с медии лесно ще напътят правилно обществото
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.03.2011, 10:30

7 axyaxy | 06.06.201100:19

Много правилно е изказването, че без бой не става.. стотиците години политически манипулации са превърнали хората в зверове, и сега за да отстоиш истината трябва да се биеш за нея, понеже срещу теб има много ЗОМБИТА и много ЗЛОДЕИ които пречат.. но истина е, че това което направи Волен е МНОГО ГЛУПАВО ;) Има си държава, има си парламент, и с гласуване и с референдум могат да спрат ЗВУКА ;) От какъв зор народа с бой да спира воя, като това е задължение на правителството от което част е и Волен?? ;) Това беше една манипулация и платено от мафиотите деяние с което да предизвикат българи и турци един срещу други ;) Сега казват че 64% искали "АЕЦ" според мен от тези 64% ако е истина, 60% от тях са МНОГО ИЗЛАГАНИ за доходността на "АЕЦ", а останалите 4% са мафиоти които ще спечелят от това Усмивка В този случай се иска истински БОЙ с мафията и ЗОМБИТАТА на мафията, които избират лошите неща подведени от мафията, и умни граждани ако не успеят с думи да убедят тия ЗОМБИТА, трябва БОЙ Усмивка БОЯ е краен вариант, но не е изключен и когато няма други варианти БОЯ е позволен да се използва с името на ДОБРОТО Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.06.2011, 22:46

6 KKK_20 | 05.06.201123:51

Не подкрепям "Атака". но факт е, че в случая се постигна ефект- намали се отвратителното и натрапчиво виене, което се носи от джамията и се ограничиха чергите на площада.

Оказва се, че цялата дандания е за да се докаже" необходимостта" от постояване на ислямски център с втора джамия в София.
   

оценка

+0 -0