Крисито на Найденов прибира още 350 000 лева | webcafe.bg
newscafe

Крисито на Найденов прибира още 350 000 лева

Webcafe.bg
27.08.2013, 10:43 (обновена 28.08.2013, 14:57)
Бойко Борисов подаде оставка

Снимка: © Явор Николов

Младата Кристина Спасова забогатя доста бързо, след като от пиар на пътната агенция премина като пиарка в екипа на Мирослав Найденов

Крисито, любимата пиарка на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, ще прибере още 348 000 лв. европейски пари. Фирмата й "БММС" ЕООД е спечелила проект по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съобщи МИГNews.

Така фирмата на Кристина Спасова ще организира семинари за "безопасност и здраве при работа" за служители на Главната инспекция по труда към социалното министерство.

Обществената поръчка за 348 000 лв. с ДДС й е възложена по време на служебното правителство на Марин Райков.

Договорът между "БММС" ЕООД и „Главна инспекция по труда" е подписан на 23 май 2013 г.

От тръжната документация става ясно, че „БММС" ЕООД ще организира 13 еднодневни семинара за 500 служители на ръководни позиции,13 двудневни семинара за 800 души, 30 двудневни сбирки за 1000 човека, както и да отпечата 30 информационни брошури, всяка в тираж 1000 броя за „оценката на риска".

„БММС" ЕООД е наследник на прочутата вече „Кей Ем Ком" на Кристина Спасова, която получи 94 000 лв. за създаването на профили на Програмата за развитие на селските райони във „Facebook" и „Twitter" от разследвания за корупция Мирослав Найденов.

На 5 март тази година „Кей Ем Ком" е преименувана на „БММС", а неин едноличен собственик става „Бългериан мениджмънт енд маркетинг къмпъни".  Управител и собственик и на двете дружества е Кристина Спасова.

Седалището на"БММС" е на домашния адрес на Кристина Спасова в столичния квартал „Манастирски ливади"- бул. "България" № 86, вх. А, ет. 5. На същия адрес бе регистрирана и предишната й фирма, с която ще спечели поръчка за популяризиране на земеделското министерство чрез социалните мрежи.

Oще: кристина спасова  мирослав найденов  обществени поръчки  пиар  семинар  социални мрежи 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.