ГЕРБ скъса с организаторките на училищното състезание в Пещера | webcafe.bg
newscafe

ГЕРБ скъса с Пещерните "мозъци"

Webcafe.bg
20.04.2011, 15:14 (обновена 20.04.2011, 15:34)
ГЕРБ

Снимка: © БГНЕС

В началото на седмицата стана известно, че депутатът Красимира Симеонова е организирала училищно състезание, на което учениците са писали "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни", докато решавали исторически и логически задачи

Изпълнителната комисия на ГЕРБ освобождава като общински ръководител на партията в Пещера депутата Красимира Симеонова. Това е било решено от комисията на заседание днес, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ръководството възлага на парламентарната група да предприеме действия за освобождаване на Красимира Симеонова и като заместник-председател на Комисията по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите.

В началото на седмицата стана известно, че депутатът Красимира Симеонова е организирала училищно състезание, на което учениците са изписвали "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни", докато решавали исторически и логически задачи.

Симеонова се извини публично и обяви, че не е съгласувала действията си с партийното ръководство.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ реши още, че освобождава Галина Воденичарова като организационен секретар на ГЕРБ в Пещера. Временно функциите й ще изпълнява областния координатор в Пазарджик Иван Иванов, който трябва да организира събрание за номиниране на общински ръководител и общински организационен секретар на партията в Пещера.

Утре общинските съветници в Пещера ще заседават извънредно. Сесията е по настояване на група членове на местния парламент, които с декларация осъдиха като недопустими действията на младежката ГЕРБ заради фала с училищното състезание.

Съветниците искат да потърсят сметка от виновните, нарушили два закона, и да излязат с декларация, за да изчистят името на града.

Междувременно кметът на Пещера Стелиян Варсанов, избран от ГЕРБ, обяви, че е подписал заповедта за прекратяване на трудовия договор с Галина Воденичарова. Той поискал писмени обяснения от председателката на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Шефката на младежката структура на ГЕРБ признала, че е организирала състезанието и сама подала молба за освобождаване от длъжност.

Oще: герб  пещера 


Още от Newscafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 20.04.2011, 11:05

1 Кучешко далаче | 20.04.201116:04

Хахха, ама тази г-жа Красимира Симеонова наистина явно е била голяма кифла. Така става с хора, които нямат никакво понятие от политика, а са събирани по кръстовищата само за да запълнят квотата. Един истински политик никога няма да допусне да го компроментират по тоя баламски начин. Как може да участва в програма за която дори не е запозната със сцанария. Много лошо са и скроили шапката на женицата.
   

оценка

+0 -0