Нови разкрития около убийството на малката Ани в Гърция | webcafe.bg
newscafe

Нови разкрития около убийството на малката Ани в Гърция

Webcafe
10.11.2015, 15:20 (обновена 10.11.2015, 15:49)
ана борисова

Снимка: © bTV

Трети човек вероятно е участвал в убийството на 4-годишната Ана Борисова, чието трупче все още липсва, а основният свидетел по делото - Насиф Ахмедов - изчезна

Нови разкрития разбулват още малко мистерията около изчезването на българското момиченце Ани, което се смята за убито през април в Гърция.

Освен биологичния баща Станислав Бакърджиев, който беше арестуван за убийството (при което все още липсва труп), полицията досега издирваше и Насиф Ахмедов - Ники. Той е приятел на бащата, който, по думите на обвиняемия Станислав, е присъствал на местопрестъплението и е бил отговорен за изчезването на трупа на детето.

Новите разкрития показват, че според медицинската експертиза, изпратена от съдебния лекар към разследващите на 6-и октомври - в дома на бащата на ул. "Михаил вода" в Атина, са намерени разпръснати петна от кръв и генетичен материал.

Изследванията показват, че кръвта на детето е била още под налягане, когато е разпръсната из дома, което предполага, че то е било все още живо.

Петна от кръв на Ани, според резултатите от лабораторните изследвания, са били разпръснати из сутерена на апартамента, а кръв и генетичен материал на детето са намерени върху възглавницата, завивката, матрака, одеялото, по коридора, плочките, стените, в банята, на пода в кухнята и по пантофите.

На мястото на престъплнието е намерено ДНК на Ани, на баща ѝ, на неговия приятел Ники, но и на неизвестен досега мъж.

Според заключенията на криминалните лаборатории, откритото и мистериозно петно върху перваза на стената до леглото на Ани, доказва абсолютното наличие на трети човек в дома по време на убийството.

Вторият присъствал - Насиф Ахмедов е призован за ключов свидетел по делото, но той изчезна мистериозно. Познатият като Ники мъж се издирва от Интерпол от средата на септември.

Чрез българските власти, Насиф е получил призовка за даване на показания, но до момента не само че не се е явил пред гръцките власти, но дори е изчезнал.

Детето изчезна в края на април. Сигналът в полицията беше подаден от майката на детето, за която се твърди, че се е занимавала с проституция.

Станислав Бакърджиев призна съучастие в убийството и в момента се намира в затвор на гръцкия остров Корфу.

Oще: ана  ани  ани борисова  бащата на детето - убиец  гърция  дете  жестоко убийство  жестоко убийство на дете в атина  насиф ахмедов  ники  станислав бакърджиев  убийство  убийство в атина  убийство в гърция 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани