"Топлофикация София" пуска парното на 17 октомври | webcafe.bg
newscafe

"Топлофикация София" пуска парното на 17 октомври

Webcafe
14.10.2016, 14:59 (обновена 14.10.2016, 15:01)
топлофикация

Снимка: © Sofia Photo Agency

Очаква се застудяване през следващата седмица

"Топлофикация София" започва общото пускане на парното в столицата от понеделник, 17 октомври.

През следващата седмица се очаква понижение на температурите, поради което отоплението ще бъде пуснато поетапно в целия град.

Първо ще заработи в детските, учебните и здравните заведения, в които то все още не е пуснато. Жилищните сгради ще се включат по-късно, а накрая парното ще се пусне и в административните сгради.

Клиентите, които не желаят включване на отоплението, могат да подадат заявление в обслужващия ги топлорайон. Нужно е да се представи и подписано решение от общото събрание на етажната собственост.

"Топлофикация" напомня на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма - топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиенти да приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

 

Oще: вентили  етажна собственост  кога ще пуснат парното  отопление  парно в училище  парното в софия  проблеми с топлофикация  сметка за парно  софия  топлинен счетоводител  топлофикация  топлофикация софия 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.