Говорител на BBC идва за семинар в София | webcafe.bg
newscafe

Говорител на BBC идва за семинар в София

Webcafe.bg
18.02.2015, 15:38 (обновена 18.02.2015, 16:12)
Алистър Макдоналд

Снимка: © Dentsu Aegis Network

Семинарът ще покаже как се прави кратка презентация пред публика за кратък период от време, като същевременно усъвършенства уменията на участниците в сесията да ангажират публиката със своето представяне.

Алистър Макдоналд, бивш професионален говорител на BBC, идва за еднодневен семинар в София. Макдоналд има 20-годишен опит като журналист и продуцент в BBC. Като професионален говорител, той е тренирал директори от 27 страни.

Понастоящем е специализиран консултант по управление на репутация и кризисен мениджмънт. Той ще бъде в София на 25 февруари, за да представи най-доброто от британската система за правене на презентации и усвояване на техники за водене на разговор в бизнес среда.

Семинарът ще покаже как се прави кратка презентация пред публика за кратък период от време, като същевременно усъвършенства уменията на участниците в сесията да ангажират публиката със своето представяне.

Алистър Макдоналд е разработил програмата, на чиято база и в момента обучава на комуникационни умения директори и висши мениджъри от частния и публичния сектор във Великобритания. В нея, освен основите за добри презентационни умения, ударение се поставя върху създаването на контакт с непознати, упражнения за идентифициране на елементите за добре разказана история, как работи паметта на всеки участник и каква роля играе тя за приемането на посланието.

Самият Макдоналд е работил с Adidas, AstraZeneca, Britsish Telecom, Orange, Swiss Life, Deloitte & Touche, Reuters, Neste Chemicals, Crystal Global Chemicals и др. Организатори на събитието са Betahouse Sofia и Работилница Изида, а партньори на инициатива са медийните агенци Carat и Vizeum, част от мрежата на Dentsu Aegis Network.

Записвания за семинара могат да бъдат направени online.

Oще: bbc  алистър макдоналд  семинар 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани