Нов период за кандидатстване за стаж в Европарламента | webcafe.bg
newscafe

Нов период за кандидатстване за стаж в Европарламента

Webcafe.bg
19.08.2015, 18:07 (обновена 19.08.2015, 18:12)
Европейски парламент

Крайният срок за кандидатстване за стажовете е 15 октомври 2015

Започна новия период за кандидатстване за стажове в Европейския парламент. Стажът дава възможност за трупане на професионален опит по въпроси, свързани с европейската интеграция.

Всяка година Парламентът организира платени и неплатени стажове, които предоставят на млади хора възможности да се запознаят с дейността му. Стажовете са насочени към завършилите висше образование и към студенти. Съществуват както общи стажове, така и специализирани - по журналистика и писмени преводи.

Кандидатстването започна от 15 август, като може да се кандидатства за различни видове стажове.

Програмите „Робер Шуман" са платени и отворени за всички висшисти. Те се организират два пъти годишно, от март и октомври, и продължават по пет месеца. От 15 август можете да кандидатствате за стаж с начало през март 2016 г.

Подробна информация как да кандидатстват желаещите могат да намерят на специалната страница на ЕП.

За заявяване на интерес към стажовете, които започват през март 2016 година, попълненият онлайн формуляр трябва да бъде изпратен не по-късно от 15 октомври полунощ.

 

Oще: европа  европарламент  европейски парламент  ек  еп  ес  образование  стажантски програми  стажове  студенти  студентски стажове 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани