Стартъп компания помага в домашните и семейни грижи | webcafe.bg
newscafe

Стартъп компания помага в домашните и семейни грижи

Ad блок
20.05.2016, 16:41 (обновена 20.05.2016, 17:14)
Какво могат да направят родителите, за да не затлъстяват децата им

Снимка: © Getty Images

Най-важните неща в живота не са просто неща

В забързаното си ежедневие, много често не съумяваме да обърнем достатъчно внимание на нашите деца, възрастните ни роднини изпитват все повече трудности в ежедневните си дейности, а липсата на каквото и да било свободно време ни кара ежедневно да отлагаме почистването на дома.

Мнозина биха искали някой да може да им помогне или да ги отмени в тези задачи. Именно това предлага нова стартъп компания. ICARE.BG предлага добри професионалисти с медицинско образование, психолози и педагози, които преминават през набор от психометрични тестове и анализи.

Помощниците в грижата за децата не просто ще стоят край тях, но ще им предложат правилните занимания и игри, съобразени изцяло с възрастта и периода на развитие на детето. Това към момента е единствената подобна услуга на българския пазар. Тя предлага почасови грижи в изцяло съобразен с клиента часови диапазон.

Асистентите в грижата за възрастни роднини им помагат в ежедневните дейности като пазаруване, придружаване до болнично заведение, ще почистят дома или просто ще поговорят с тях.

Професионалните домашни помощници на компанията в рамките на четири часа извършват набор от домакински услуги, от които потребителят има нужда, като часовият диапазон на посещението се определя изцяло от клиента.

Компанията предоставя възможност за онлайн наблюдение на дома, докато помощникът е там. Услугата може да бъде предоставена еднократно или под формата на абонамент, като тук клиентът има право сам да състави графика и продължителността на посещенията.

Oще: icare  start-up компания  домашен помощник  домашни помощници  компания  помощник  психолози  стартъп 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.