Девет банки ще изплащат влоговете от КТБ | webcafe.bg
newscafe

Девет банки ще изплащат влоговете от КТБ

Webcafe.bg
24.11.2014, 15:04 (обновена 18.12.2014, 12:04)
Опашка пред клон на КТБ

Изплащането на депозитите започва на 4 декември, като всеки вложител с гарантиран размер на влога ще има достъп до целия размер на дължимата сума.

Фондът за гарантиране на влоговете обяви списъка с деветте банки, през които ще бъдат изплащани защитените депозити на клиенти на КТБ.

В процедурата са ангажирани следните банки: Алианц Банк България АД, Банка ДСК ЕАД, Обединена българска банка АД, Първа инвестиционна банка АД, Райфайзенбанк (България) ЕАД, СИБАНК ЕАД, УниКредит Булбанк АД, Централна кооперативна банка АД и Юробанк България АД.

Разпределението на вложителите в обслужващите банки ще се определя от последната цифра на ЕГН или БУЛСТАТ, както следва:

Разпределението е направено с цел да се постигне равномерно разпределение на вложителите според клоновата мрежа на обслужващите банки и да се осигури спокоен и гладък процес на изплащане, съобщават от Фонда за гарантиране на влоговете.

Изплащането на депозитите започва на 4 декември, като всеки вложител с гарантиран размер на влога ще има достъп до целия размер на дължимата сума.

Oще: банки  влогове  депозити  ктб  фгвб  фонд за гарантиране на влоговете 


Още от Плюс минус

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани