Топлофикация пуска парното в София | webcafe.bg
newscafe

Топлофикация пуска парното в София

Webcafe.bg
20.10.2015, 08:08 (обновена 20.10.2015, 08:56)
парно

Първо училищата в и болниците, след това в жилищните сгради

"Топлофикация София" започва поетапно парното пускане на парното от днес. Първо ще бъдат отоплени болниците, детските градини и училищата, след това  жилищата, а най-накрая административните и обществените сгради, съобщиха от дружеството.

От столичната "Топлофикация" напомнят на клиентите си да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението. Потребителите трябва да проверят и уредите си за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва да се обърнат към фирмата си за дялово разпределение.

Необходимо е да се приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

Ако има потребители, които не желаят парното им да бъде пуснато все още, те трябва да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано от общото събрание на етажната собственост решение за това.

Oще: парно  радиатори  топлофикация  топлофикация софия 


Още от Плюс минус

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани