Безценни дестинации или как да добавим емоция към пътешествието ни | webcafe.bg
newscafe

Как да добавим емоция към пътешествието си

webcafeAd блок
16.12.2015, 09:35 (обновена 16.12.2015, 12:31)

1 от 3 снимки Назад Напред

MasterCard

Снимка: © MasterCard

Priceless Cities е платформа за хора, които пътуват

Празниците са чудесно време да планираме пътуване и да прекараме хубаво в някои от любимите си места в чужбина. Според скорошното проучване MasterIndex 2015 българските картодържатели пътуват все повече и по-често в чужбина - около 51% от тях казват, че пътуват в чужбина поне веднъж годишно (което е с 19% повече в сравнение с 2014 г.).

За да отговори на променящите се навици на пътуващите българи, MasterCard наскоро откри своята глобална платформа за пътуване Priceless Cities в България.

Глобалната платформа популяризира големите градове в света, като предлага на потребителите си неповторими преживявания, привилегирован достъп и атрактивни предложения, които сега са на разположение и за българите. Чрез Priceless Cities, MasterCard предлага изключителни преживявания, предложения и промоции в 36 града. Платформата е разпространена в над 50 страни и е преведена на 20 езика.

През декември клиентите на MasterCard имат възможност да изберат дестинация и да спечелят екскурзия до някой от най-хубавите градове в Европа - Рим, Париж, Милано, Мадрид, Лондон или Берлин. (Ето тук можете да разберете как:  http://www.mastercard.com/bg/consumer/travel_dream.html)

"Целта на MasterCard винаги е била да предоставя решения и услуги, които да подхождат на динамичното, променящо се ежедневие на днешния потребител. Това е причината, поради която даваме възможност на българските картодържатели да се наслаждават на уникални преживявания, ексклузивен достъп и атрактивни оферти чрез глобалната платформа за пътуване на MasterCard - Priceless Cities", сподели Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за Балканите.

Priceless Cities е глобално свързана платформа за хора, които пътуват и отговаря на въпроса „какво искаш да правиш днес?" по начин, по който потребителите не са си представяли. Тя дава възможност на потребителя да се свърже с градовете, в които пътуват по различен начин, осигурявайки уникални преживявания в множество любими сфери като хранене, спорт, изкуство и култура.

Oще: mastercard  банкиране  банкова карта  дебитна карта  кредитна карта  мастъркард  пътуване в чужбина  спечели пътуване в чужбина 


Още от Плюс минус

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани