Райфайзен с промоционална кампания за потребителски кредити | webcafe.bg
newscafe

Райфайзен с промоционална кампания за потребителски кредити

Webcafe.bg
20.07.2015, 13:07 (обновена 20.07.2015, 13:11)
финанси

Снимка: © Getty Images

Райфайзенбанк започва нова промоционална кампания за потребителски кредити с годишна лихва 6.96%, която е фиксирана за първата година и плаваща след това, на база пазарен индекс SOFIBOR.

Минималният размер на кредита е 20 000 лв. със срок на изплащане до 5 години. Промоцията е за подадени искания за кредит до 30 септември 2015 г. както от настоящи, така и от нови клиенти на банката.

Промоционалните условия са валидни при ползването на застраховка на кредитните вноски, която дава допълнителна сигурност на кредитополучателя, ползването на пакет, включващ поне едно комунално плащане, регистрация за интернет банкирането на Райфайзенбанк, както и превод на работната заплата в банката.

При предсрочно погасяване на кредита клиентите не дължат такса независимо от момента на погасяването.
Клиентите ще имат възможността и да заявят и кредитна карта с предварително одобрен лимит, която ще е без такса „Обслужване"за първата година.

Oще: банка  банкиране  банкови кредити  дебит  дебитна карта  кредит  кредитна карта  пари  потребителски кредити  райфайзен  финанси 


Още от Плюс минус

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани