УниКредит увеличава филиалите заради депозитите в КТБ | webcafe.bg
newscafe

УниКредит увеличава филиалите заради депозитите в КТБ

Webcafe.bg
27.11.2014, 18:18 (обновена 18.12.2014, 11:51)
Уникредит Булбанк

В банката е създадена организация така че обслужването на клиенти да премине гладко

Заради започващото на 4 декември изплащане на гарантираните депозити до 100 000 евро от КТБ, УниКредит Булбанк увеличава броя на клоновете си в страната, които ще са на разположение на вложителите, чиито последни цифри от ЕГН за физически лица и ЕИК за юридически лица са съответно 5 или 6.

Седмица преди началото на процеса УниКредит Булбанк увеличава броя на предварително определените клонове. Така на разположение на клиентите ще са 16 филиала в София и 38 в страната, съобщават от банката.

Пълен списък с филиалите, техните адреси и работно време е достъпен за всички заинтересовани на официалния сайт на УниКредит Булбанк. Изплащането на депозитите ще се извършва в работните дни от седмицата. В специално създадената секция на уебсайта могат са посочени и всички необходими документи за получаване на депозита.

В процедурата са ангажирани още осем банки Алианц Банк България АД, Банка ДСК ЕАД, Обединена българска банка АД, Първа инвестиционна банка АД, Райфайзенбанк (България) ЕАД, СИБАНК ЕАД, Централна кооперативна банка АД и Юробанк България АД.

Разпределението на вложителите в обслужващите банки ще се определя от последната цифра на ЕГН или БУЛСТАТ.

Всички клиенти на УниКредит Булбанк, които имат вложения в КТБ, ще могат да се разпоредят безкасово със средствата си. На тяхно разположение ще е цялата клонова мрежа на УниКредит Булбанк.

Всички депозити ще бъдат изплащане в левове. Тези, които са било открити в чуждестранна валута, ще бъдат изплатени по фиксинга на БНБ в началния ден на изплащането. Определянето на размера на изплащания депозит се извършва изцяло от Фонда за гарантиране на влоговете.

Oще: гарантирани депозити  депозити  ктб  уникредит 


Още от Плюс минус

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани