Стоян Мавродиев смени версията за срещите в КТБ | webcafe.bg
newscafe

Стоян Мавродиев смени версията за срещите в КТБ

Webcafe.bg
16.05.2015, 19:01 (обновена 16.05.2015, 19:09)
Стоян Мавродиев

Снимка: © webcafe.bg

Председателят на КФН вече отрича да е бил редовен гост на Цветан Василев

Председателят на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев се определи за жертва на "активно мероприятие в стил "Държавна сигурност" заради наличието на името му в разпространените в четвъртък списъци с гости на Цветан Василев.

"Моето име е нанасяно допълнително върху коригирани полета. Има гротескни неща като срещи в събота и неделя, каквито аз никога не провеждам и това цялата държава го знае", заяви Стоян Мавродиев пред Илиана Беновска по радио К2.

Според него някои от записаните срещи в тетрадките съвпадали с дни, в които той е отсъствал от София, включително от страната.

Стоян Мавродиев обаче пропусна да даде примери кои от над 20-те вписвания на името му в списъка на гостите на Цветан Василев е фалшифициран.

Само преди три дни той потвърди, че се е срещал със собственика на КТБ "както в неговия офис, така и в сградата на КФН", защото това е "задължителна част от длъжностната му характеристика".

Записът "Стоян Мавродиев" или "г-н Мавродиев" е едно от най-често срещаните имена в тетрадките на КТБ, които обхващат периода от юли 2013 г. до август 2014 г.

Материалите бяха публикувани от анонимен източник, а впоследствие самият Василев отрече да е подавал лично сканираните копия. Въпреки това той не отрече истинността на съдържанието им, което беше потвърдено и от адвокат Константин Симеонов.

Йордан Цонев, Красимир Каракачанов и Румен Петков, чиито имена се появиха в списъците, също потвърдиха, че са се срещали с Цветан Василев многократно.

Oще: активно мероприятие  илиана беновска  комисия за финансов надзор  компромат  ктб  кфн  мавродиев  радио к2  списъкът на цветан василев  срещи  стоян мавродиев  тетрадки  тетрадките от ктб  фалшификат  цветан василев 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани