Нула sms-и в разпечатката на "лицето" на ВСС | webcafe.bg
newscafe

Нула sms-и в разпечатката на "лицето" на ВСС

Webcafe.bg
22.01.2016, 16:13 (обновена 22.01.2016, 16:33)
димитър узунов, всс

Снимка: © webcafe.bg

Димитър Узунов беше избран за представляващ ВСС в сряда

Димитър Узунов разпространи писмо от мобилния оператор, обслужващ ВСС, от което се вижда, че той не е изпращал sms-и от служебния си телефон по време на заседанието на 14 януари 2016 г.

"Бихме искали да потвърдим, че от мобилен номер 088876****, чийто титуляр е Висш Съдебен Съвет, не е регистрирано изпращане на изходящи SMS през посочения от Вас период на дата 14 януари 2016 г. от 9:30 до 12:30 ч.", пише в справката от Екип "Обслужване на клиенти" на Виваком.

В същия период се счита, че е изпратен прословутият sms със съдържание "Лозан Панов отново поиска да Ви викаме за двете каки. Не го приехме", адресиран до премиера Бойко Борисов и препратен от него до председателя на ВКС.

Факсимиле от писмото беше разпространено от пресцентъра на Висшия съдебен съвет, а не от Узунов в лично качество.

"Този документ ясно показва отсъствие на писмена кореспонденция с министър-председателя на Република България или с когото и да било друг", заявява Узунов в съобщението.

Узунов беше избран за представляващ ВСС в сряда след изненадващ ход за смяна на Соня Найденова.

Само ден преди това Найденова изрази силно критична позиция срещу отказа на мнозинството във ВСС да публикува данни от sms-комуникацията си в Деня Х - 14 януари.

Димитър Узунов беше част от групата на "колебаещите се", които не последваха примера на 9-ма от колегите си за публичност на кореспонденцията.

Той обяви, че ще поиска справка от мобилния оператор едва след като председателят на ВКС Лозан Панов обяви, че няма да участва в заседанията на ВСС, докато истината за подателя на sms-а не излезе наяве.

Oще: sms  висш съдебен съвет  всс  двете каки  димитър узунов  лозан панов  разпечатка  смс  соня найденова 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 09.03.2011, 10:49

2 Rodrigo Diaz de Vivar | 22.01.201618:27

Webcafe, не ви ли е срам? Вие за глупаци ли смятате читателите си?
Че са ви снабдили дори и с копие от писмото.

"от което се вижда, че той не е изпращал sms-и от СЛУЖЕБНИЯ си телефон"

""Бихме искали да потвърдим, че от мобилен номер 088876****, ЧИЙТО ТИТУЛЯР Е Висш Съдебен Съвет, не е регистрирано изпращане на изходящи SMS през посочения от Вас период"

Следователно, що се касае до Димитър Узунов, този документ не доказва нищо повече от това, че Димитър Узунов не е използвал служебният си телефон за изпращане на SMS-a.

Като цяло проблемът не е от кой телефон е изпратено съобщението, никой не знае това засега, а че е изпратено въобще.

Ако аз гръмна дистанционно бомба, чрез изпращане на SMS, значи ли, че ако не съм го изпратил от служебният си телефон, обществото и съдът ще ме признаят за невинен?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 31.10.2012, 14:37

1 TheRock | 22.01.201617:00

Тия се подиграват не целокупния български народ!!!
Вън от ВСС!!!
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани