Цецка Цачева отказва да подаде оставка | webcafe.bg
newscafe

Цецка Цачева отказва да подаде оставка

Webcafe
15.11.2016, 14:42 (обновена 15.11.2016, 21:00)
цецка цачева

Снимка: © Webcafe.bg

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева няма да напусне позицията си въпреки неуспеха си на президентските избори, заради който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов реши да подаде оставката на кабинета.

Цачева обяви, че парламентарната група на ГЕРБ остава зад нея и няма да поиска оттеглянето й.

Тя добави, че оставката на Бойко Борисов ще бъде гласувана в сряда, на пленарно заседание от 14 ч. с една единствена точка.

"В четвъртък започваме с първо четене на бюджетите на Здравната каса и на НОИ, както и Закона за държавния бюджет. В петък продължаваме с дебатите, защото вероятно няма да ни стигне времето и за трите бюджетни закона", обясни Цецка Цачева.

Повечето комисии в Народното събрание са одобрили проекта за Бюджет 2017, с изключение на Правната комисия, Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, Комисията по транспорт и Комисията по труда и социалната политика.

Oще: бойко борисов  бюджет 2017  герб  здравната каса  избори 2016  нзок  нои  оставка  оставката на бойко борисов  президентски избори  румен радев  цачева  цецка цачева 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 13.11.2012, 12:12

4 Kala Marina | 15.11.201619:24

Усмивки от старите ленти:
Дай на българина власт — и той започва да се разпорежда като в неприятелска държава.
За нас, българите, във всички области, има една обща характеристика: муха, която живее със самочувствието на аероплан
Ненавиждам тълпата — дори ако се състои от мобилизирани мъдреци.
Не мога да се привържа към демокрацията: тя е преди всичко тържество на неграмотността.
Братя мои! Като ви гледам и слушам, из ден в ден все повече се чудя как все пак продължава криво-ляво да съществува тая безпомощна държавица. Братя мои! Ами че вие нямате нищо, нищо от онова, което трябва. Вместо всичко, което ви липсва, някой ви е дал едно фатално изобилие от… права. Братя мои! Нашият съд отсъжда не само затвор, но и отнемане правата за 2-3-5 години. Бих ви простил затвора, но бих ви отнел правата отведнъж за сто години, братя мои.
Не съм срещал природно умен българин, който да не е стигнал най-сетне до убеждението, че първопричината за нашите нещастия е конституцията, уви!
Една от трагедиите на българина е тая, че с вървежа на годините ние ставаме все по-нищожни. Ние не зреем, а креем. Стареем, без да растем. И когато дойде възрастта, която в чужбина се сочи като един лъчезарен връх на тържествено шествие все по-нагоре, възрастта, с която там почват за таланта нови, едно от друго по-бляскави завоевания — за нашия талант, като го разгледаш по-отблизо, можеш да кажеш, в най-щастливия случай, само едно: — Тиха лудост в пълен разцвет!

— Вие сте държавни крадци!
— Ами вие? Вие сте политическа сбирщина!
— Вие сте готови да продадете България!
— Вие сте морални нищожества!
Просто страшно е да чете човек по вестниците как „обществените движения“ се разправят помежду си… Но има нещо още по-страшно; то е, че и едните, и другите, и третите — уви! — имат право…

Тайната за успеха на всекидневния вестник е същата, каквато е за отделния човек:— По нищо да нямаш свое мнение!
В нашата страна честният човек съвсем не е на почит. И лесно обяснимо. В нашата страна съвсем не е трудно да бъдеш честен: това е може би едничкото занятие, което няма охотници за конкуренция.
Като четеш някои вестници, често си мислиш: — Няма ли кой да ги поправи: тия хора се заблуждават да мислят, че съществува Нобелова премия за лъжа!

Д.Подвързачов
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 27.12.2013, 17:24

3 Dear Ivan | 15.11.201616:09

Толкова проста може да не е, но е ужасяващо проста по принцип и това за последен път й е нещо, с което да се представя за някаква. Обедите по 1800 лева приключват и обратно в текезесето.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.12.2014, 19:07

2 Шамито | 15.11.201616:00

Моментна снимка от политическия живот.Типичен гьон суратлък.Не ме избрахте.Ай сиктир.Ще си зарежа топлата службица заради някакви си курвенски демократични ценности.Шефа да подава.АЗ не съм толкова проста.Хай дю дю.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.11.2014, 21:47

1 boian | 15.11.201615:54

Oтказва значи?
Лоша Цецка, лоша!

А , защо въщност, трябва да подава оставка?

За кеф на червенотиквеничковчетата и теменужките в парламента, предполагам?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани