Кандидат-депутат от "Единна Русия": Ще купим цяла България | webcafe.bg
newscafe

Кандидат-депутат от "Единна Русия": Ще купим цяла България

Webcafe
18.09.2016, 22:35 (обновена 18.09.2016, 23:01)
Депутат от Единна Русия Пьотр Толстой

Снимка: © БНТ

От БНТ му пожелават, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България.

"Разбира се, просто ще я купим цялата! Половината от крайбрежието вече купихме", казва руският депутат.

Партията на  руския премиер Дмитрий Медведев "Единна Русия" спечели 44,5 на 100 от гласовете на парламентарните избори в Русия. В централната си емисия Българската национална телевизия излъчи репортаж за изборите, в който представи кандидат-депутата от управляващата партия Пьотр Толстой. Той е журналист и едно от най-популярните лица на най-гледания и финансиран от държавата Първи телевизионен канал.

Пред БНТ Толстой изрази възгледите си за Европейския съюз и България.

"Нужна е дълбока реформа на Европейския съюз - смяна на ръководството му и отказ от политиката му на присъединяване на страни, които влизат в зоната на национален интерес на Русия", заяви кандидат-депутатът от "Единна Русия".

От БНТ му пожелават, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България.

"Разбира се, просто ще я купим цялата! Половината от крайбрежието вече купихме", казва руският кандидат-депутат.

Oще: българия  българско черноморие  дмитрий медведев  единна русия  журналист  избори в русия  москва  първи канал  пьотр толстой  русия  руската дума  руски депутат  телевизия  черноморие 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

95 7 | 23.09.201615:24

Достойна позиция, уважавам.
И без това не съм издател...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.12.2013, 17:24

94 Dear Ivan | 23.09.201614:54

7, нямам никакво желание да участвам в общественото изясняване на социализма. Аз го разглеждам само като част от историческото развитие на обществото, защото имам сериозни впечатления и доста конкретни артефакти и от друго развитие, преди него. А него съм го завършил в университет и го знам много добре от една страна, а от опит и от друга.

Силата ми не е в общественото бутане, ръгане с лакти и пререкаване. Също така не ме тресе никакво празно комсомолско чувство за социална отговорност. Човек е полезен на обществото най-вече като работи нещо необходимо за другите и му плащат за това. Искате лош и едностранен образ, дръжте си го такъв. Със 100 изпуснати шанса от най-обикновена небрежност и безгрижие и с 10 използвани съм се отбелязал скромно, не ми е необходимо повече. Не мога да бъда използван като източник на материал, който други да предъвкват с неразбиране, за да си угаждат на единствената страст: аз съм нещастен и за това не съм виновен аз, а друг.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

93 7 | 23.09.201613:42

Въпреки всичко, би било интересно.
Познавам писанията и на хора с много различни от Вашите преживявания и оценки за нещата, също с дар слово.
Вероятно така, парченце по парченце, вярната картина ще се сглоби най-накрая, от малките лични истории.
The devil is in the details.
Защото статистиката е убедителна, но все пак суха материя.
Лозунгите пък са категорично неубедителни, поне за човек като мен.

Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.12.2013, 17:24

92 Dear Ivan | 23.09.201612:29

7, не ми обръщайте внимание. Много неща бяха въпрос на късмет. Аз просто правя асоциации, повечето доста свободни. Те по-често не съвпадат с асоциациите на другите. Моите интереси са в областта на тънкостите и неуловимостите на обикновените неща, които правят живота. Големите работи се схващат и се решават лесно. Ще вляза и в доста конфликти с други хора, които не са живели нещо, но са им разправяли разни небивалици техните родители и други околни, които също не са ги живели. Пък и кой се интересува от това как мирише есента, как заради приятел стоварвате заедно един камион дини и после с парите сядате да пиете сутринта и да обсъждате как той да свали Ина (накрая я свали), или как си возил своя приятел лейтенант до любовницата му, и между вас бутилката, защото си нямал намерение да караш същата вечер, а след години го срещаш изнурен, оплешивял и изпотен, накрая на силите и парите си, или как влизаш в Парка на свободата и виждаш алеите, по които си карал летни кънки, заляти от калните порои от години, без някой да ги погледне. Това е просто живот, а не са пикантерии, от които хората имат нужда. Аз съм добре, благодаря предварително Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

91 7 | 23.09.201611:18

Драги Иван
Усмивка

Да оставим всичко това настрана.

Имам предложение- понеже са ми интересни разказите Ви за социализма и пост-социализма, а доколкото разбирам, имате и други такива читатели, защо не се спретнете да опишете преживяванията си в някаква книжка?... Стилът Ви е лек и приятен.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.12.2013, 17:24

90 Dear Ivan | 23.09.201608:00

Един поп имал куууче
и много го любил.
Но кучето го ядосало
и попът го убил.
Убииил и закопал.
И нааадпис написал.
Че!

Един поп имал куууче...

7, ето с това се занимаваш Усмивка

Докога ще го храниш тоя психоневрологичен диспансер? Много щастлив
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

89 deowin | 22.09.201618:34

>за кого го пишете?

За себе си.
Не ми пречиш, напротив - помагаш ми като ми даваш контекст.
За мен такъв контекст, чийто източник е външен и независим от мен, е абсолютно задължителен.
Причината, поради която няма да ти благодаря, е, че ти не представяш този контекст умишлено заради мен, не влагаш труд. Ти просто съществуваш, аз върша всичката работа да го извличам, наблюдавам и анализирам за моите си цели.
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

88 7 | 21.09.201620:36

>Вероятно си напълно убеден, че пиша всичко това за теб.

Извинете, може ли да се намеся в диалога Ви с този "теб"? -
Ако не го пишете за него, след като се обръщате изрично и точно към него във всичките си предълги обяснения, тогава- за кого го пишете?
За света като цяло? За никого? За всички останали във форума? За себе си?
Или, може би сте двама и аз ви преча?

-Чудесно, с това трябваше да започнете.

Приятна работа
Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

87 deowin | 21.09.201620:17

>кой се държе надменно и нравоучително?

Прочети моите и твоите коментари.
По-точно, погледни дали като теб поставям себе си в центъра на вселената като се опитвам да обяснявам твоята мотивация като необходимо и задължително целяща моите лични чувства. Например, казвам ли, че целта ти е да "ме засегнеш" или "обиждам"? Казваш ли го ти?
Ето това е разликата между нас.
Не очаквам да направиш очевидните изводи. Очевидното за теб е единствено това, което ти е комфортно, а зоната ти на комфорт е доволно тясната измислена вселена, на която ти си в центъра, всичко се върти около теб, всеки е загрижен единствено за това как се отнася към теб, и всичко съществува в и заради контекста на твоята персона.

За този вид арогантност говоря, в който дори не можеш да си представиш да обмислиш идеята някой да прави или казва нещо, което да няма нищо общо с теб.
Конкретно, видимо не желаеш да помислиш за хипотезата на мен да ми е през оная работа дали се обиждаш от моите думи. А на мен ми е през оная работа. Ти не присъстваш в мотивацията ми да пиша коментари. Изобщо. Това е проблем за теб, обратното не е проблем за мен, напротив - аз напълно го очаквам.

>Има хора, които проста са оперирани от омраза по рождение

Аз не виждам омраза в теб и не я и твърдя.
Твърдя и виждам арогантна самомнителност, която изречението по-горе илюстрира прекрасно - явно мислиш, че има хора, котио са "оперирани от омраза по рождение", но точно споменатата арогантна самомнителност изрично ти забранява дори да предположиш, че събеседникът ти би могъл също да е такъв. Само ти си такъв, другите не са - това е единствената "истина", която си способен да обмислиш.
Забележи - важното в случая е не че твърдя, че съм "опериран от омраза" (не твърдя нито това, нито противоположното), а че ти си неспособен дори да обмислиш хипотезата да не е така.
Това е арогантно, защото си убеден, че необходимо тесният ти мироглед е необходимо верен без да имаш нужда от аргументация.

PS. Вероятно си напълно убеден, че пиша всичко това за теб. Това би било поредната брутална заблуда, в която си убеден просто защото ти е нужна и не можеш да съществуваш без нея.
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

86 7 | 21.09.201619:50

просто Усмивка
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани