Парламентът с извънредно заседание във вторник | webcafe.bg
newscafe

Парламентът с извънредно заседание във вторник

Webcafe.bg, БТА
20.11.2015, 09:43 (обновена 20.11.2015, 09:49)
народно събрание

Снимка: © Уикимедия

Депутатите одобриха предложението на Цецка Цачева за извънредно заседание във вторник

Парламентът ще заседава извънредно на 24 ноември от 11.00 до 17.00 часа. Това решиха депутатите с приемане на предложението на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Тя мотивира необходимостта от извънредно заседание с това, че има законопроекти и решения, които трябва да бъдат приети до края на тази сесия на парламента.

Програмата на извънредното заседание включва Проект за решение за попълване съставите на парламентарни комисии, второ гласуване на промени в Закона за регистрацията и контрол на земеделската и горската техника, първо четене на промени в Закона за автомобилните превози, второ четене на Законопроект за счетоводството, Законопроект за ратифициране на споразумение между правителствата на България и Полша относно осигуряване на логистична подкрепа за самолети Миг-29.

В програмата за вторник е и Проект за решение за приемане на Програма за развитие на отбранителните способности на въоръжените сили на Република България 2020 и за определяне числеността на въоръжените сили.

В днешното заседание парламентът продължава с второто четене на промените в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс.

Oще: българко народно събрание  български парламент  гласуване  законопроекти  извънредно заседание  народно събрание  нс  нс българия  парламент  парламентарна сесия  решения  сесия  цецка цачева 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани