Най-интернет рекламата на всички времена | webcafe.bg
Webcafe

Най-интернет рекламата на всички времена

Webcafe.bg 11.10.2014, 14:57 (обновена 11.10.2014, 18:45)

В интернет ти трябва малко, за да станеш известен. Проблемът е, че това "малко" е твърде трудно за налучкване.

Една британска туристическа агенция обаче изглежда успява да уцели правилната формула.

В триминутното си рекламно видео, което изглежда като първи опит за заснемане на клип на новоприети студенти, те успяват да сложат пилот, хора, облечени като мики маус, булка, странен танц фрирън движение, както и много, много конфети.

Това, плюс споделянето на клипа от писателя Греам Линехам, режисьор и сценарист на The IT crowd, в Twitter, а после и в новинарския сайт Indipendant.co.uk носят на видеото потенциала да стане новата вайръл сензация. Сами преценете.

 

Oще: вайръл  видео  клип  реклама 


Още от Видео

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Webcafe търси асистент-реклама

Wecafe

Екипът на WEBCAFE.bg се разширява.

Търсим асистент-реклама. Задълженията включват грижа за успешното протичане и отчитане на кампаниите, комуникация по текущите проекти с рекламни агенции и рекламодатели.

Ако имате интерес към позицията, изпратете CV на мейл: dani@webcafe.bg

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.