Нов живот за градинката пред блока | webcafe.bg
Webcafe

Нов живот за градинката пред блока

webcafeAd блок
29.07.2015, 15:23 (обновена 01.08.2015, 15:25)
Промоция от Ариана

Снимка: © Ариана

В промоцията могат да участват групи от минимум 4 души

Българското футболно първенство започна в края на юли. Всеизвестно е, че бирата може да направи този най-горещ месец от годината по-прохладен, добрата приятелска компания - по-приятна, а интригата във футбола - много по-интересна. Така прекарването на лятото може да е перфектно, благодарение на любимата бира Ариана.

Нещо повече - не само емоциите са гарантирани. Трима от вас ще спечелят уникална възможност да превърнат градинката пред блока в най-уютното място за гледане на футбол.

Събирайте компанията, докато се борите с жегата, и не забравяйте да пазите промоционалните етикети от Ариана 1 или 2 литра.

Изпратете ги на точния адрес - гр. София 1000, ПК 733 - и участвайте в томболата за ваучер на стойност 1000 лева.

Наградата е за облагородяване на междублоковото пространство. Така трите неприветливи пейки могат лесно могат да се превърнат в уникално място за весели събирания.

Знаем, че великите майсторски умения не виреят без бира, затова всяка регистрация в играта ви носи и талон за безплатен стек с кенове Ариана.

Има и още! Освен перфектно място за събирания пред блока, 10-те компании, които са се справили най-добре с облагородяване на междублоковото си пространство, ще спечелят и Ариана за половин година.Търсете Ариана с новите промоционални етикети и участвайте колкото пъти искате.

Ариана пожелава на феновете си приятно гледане на Българското първенство!

За повече информация www.ariana.bg.


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.