Събуди се час по-рано в добро настроение с чаша истинско кафе | webcafe.bg
Webcafe

Събуди се час по-рано в добро настроение с чаша истинско кафе

webcafeAd блок
25.03.2016, 11:17 (обновена 28.03.2016, 11:38)
Bianchi

Всеки посетил сайта на Bianchi и познал кое от кафетата на марката е с произход Колумбия и Коста Рика, може да спечели килограм кафе, с което да навакса открадния час.

Тази неделя ни предстои да преместим стрелките на часовника с един час напред, с което се отбелязва и началото на лятното часово време.

Това ни дава възможност да се възползваме по-дълго от светлата част на денонощието, но да станеш час по-рано и то в неделя, си е истинско мъчение.

Един изпитан метод да „сверим" биологичния си часовник по-бързо и да се събудим с добро настроение е чашата качествено и ароматно кафе.

Една чаша, която събира кафе от цял свят. Това е Bianchi - българска компания, която обединява най-качествените сортове кафе от цял свят.

Ценителите на ободряващата напитка знаят, че тонизиращото й действие се дължи на сорта робуста, но скъпата съставка в кафето, тази която придава изискан аромат и вкус, всъщност е арабиката.

Благодарение на вкусовите и ароматните си характеристики, арабиката е най-търсеното и продавано кафе в цял свят. Сортът е изключително деликатен и се отглежда при надморска височина между 1000 и 1800 метра, при много влажен климат и богати почви. Арабиката произхожда от Етиопия, но най-качествената суровина се бере в Централна и Южна Америка.

Именно тук се крие и тайната на неповторимия вкус на блендовете на Bianchi - арабиката, която ползват, се внася най-вече от Колумбия и Коста Рика.

В портфолиото си българският производител предлага позната на потребителите гама от продукти, която варира според предпочитанията на любителите на кафето. Отличителното в случая, е че на опаковките е посочено точното съотношение между арабика и робуста, така че ценителят на кафето бързо и лесно може се ориентира между по-силно и тонизиращо или с по-наситен вкус и аромат. От скоро Bianchi предлага и високия клас кафета Origins, който включва два вида 100% арабика, Costa Rica и Colombia, и 100% био арабика Ethiopia.

Bianchi Costa Rica ви пренася в подножията на не един, а два от най-големите и активни вулкани в Централна Америка. В екзотичния регион на Tarrazú - Cartago, West Valley, на над 1200 м. надморска височина, се черпи само най-добрата арабика.

За да се насладите на 100% арабика вкус, суровините за Bianchi Colombia, се берат в региони като Калдас, Толима и Вайе, на над 1000 м. надморска височина. От богатите почви на земята, която познава както Тихия океан, така и Карибско море, Bianchi Origins черпи кафе с особено завидно качество.

Bianchi Ethiopia е 100% био арабика от региона Сидамо в сърцето на Етиопия, на над 1700 м. надморска височина. Това е напълно естествено и екологично чисто кафе с ненадминато качество.

Oще: bianchi  арабика  ароматно кафе  биологичен часовник  вкусно  един килограм кафе  игра  кафе  смяна на времето 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.