Тествайте своето стъпало, за да изберете най-правилната обувка за бягане | webcafe.bg
Webcafe

Тествайте своето стъпало, за да изберете най-правилната обувка за бягане

AdCafe
13.04.2016, 12:53 (обновена 14.04.2016, 22:49)
nike

Ако наистина искате да подобрите техниката си на бягане и да избегнете контузии, ексклузивно и за първи път в България, Nike ще предложи на българските си фенове уникалното преживяване „Тествай своето стъпало".

Знаете ли, че всеки човек има уникално стъпало?
А, че най-важното при избора на екипировка за бягане, са обувките?

Не съществува универсална обувка за бягане. Това е така, защото всеки бегач има различна биомеханика на тялото, тегло, ръст и тип крак. Като се добавят различните цели, ниво на бягане, дистанции или видове настилка, става ясно, че обувките за бягане трябва да отговорят на много индивидуални изисквания и външни фактори.

Ако наистина искате да подобрите техниката си на бягане и да избегнете контузии, ексклузивно и за първи път в България Nike ще предложи на българските си фенове уникалното преживяване „Тествай своето стъпало".

На пътека за бягане и чрез специална апликация за IPAD специалисти на NIKE ще анализират биомеханиката на вашата походка, извивката на стъпалото и пронацията (изкривяванията) ви. Nа база личните данни ще определят от какви обувки се нуждаетe. Специалистите ще ви препоръчат обувки и въз основа на други фактори, като минали контузии, ниво на бягане и бъдещи цели.

Ще бъдат показани в реално време на екран разликата в биомеханичната ефективност, когато сте обути с различен тип обувки. Всичко ще бъде записано на видео клип, за да може и в бъдеще човек да сравнява своя тип походка: пронация, неутрална или супинация.

Освен анализа, на място посетители ще имат възможност да тестват различни модели обувки, с които да подобрят стила си на бягане и да намалят до минимум риска от наранявания, изкълчване или дискомфорт при бягане.

Къде:
Nike Store, Sofia Ring Mall, Ниво партер

Кога:
16-17 април 2016 г.

Период:
от 14.00 ч до 20.00 ч.


Специална оферта:
Всеки тествал и закупил обувки за бягане ще получи ваучер с 20 лв. отстъпка.*

На разположение за проба са всички налични мъжки и дамски модели обувки за бягане.

JUST DO IT! THAN DO IT AGAIN!

 

Oще: nike  nike run  неутрална  обувка  обувки за бягане  пронация  стъпало  супинация  тичане 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.