Зала от ново поколение в кино Арена Запад | webcafe.bg
Webcafe

Зала от ново поколение в кино Арена Запад

webcafeAd блок
21.03.2015, 15:59 (обновена 24.03.2015, 16:44)

1 от 2 снимки Назад Напред

Кино Арена

Снимка: © Кино Арена

Откриването на преоборудваната зала съвпада с премиерата на очаквания хит „Бързи и яростни 7", билетите за който вече са в продажба.

Зала клас Premium с 380 места отваря врати в кино Арена Запад София на 3-ти април. Една от най-големите зали в столицата е напълно преобразена и става част от концепцията на кино Арена за изживяване от ново поколение.

Premium залата в кино Арена Запад в София е оборудвана с най-новата система за озвучаване в кино индустрията Christie Vive Audio. Високоговорителите са базирани на технологията „лентов драйвър", която осигурява изключително чисто и ясно възпроизвеждане на всички звуци във вида, в който са създадени в Холивуд. Високоговорителите на Christie Vive Audio са проектирани и конфигурирани по системата Dolby Atmos, представяна в България ексклузивно от кино Арена. Системата осигурява 360-градусова панорама на звука в залата и създава усещането, че зрителят се намира в самия филм. За още по-добра акустика на кинозалата е приложена и най-добрата съществуваща акустична система Ecophone (Швеция).

Удобните кожени кресла, произведени от водещата европейска фирма Eurositting, предоставят максимален комфорт и удобство за зрителя. Тяхното разположение и наклонът на стейдиума осигуряват идеална видимост към екрана от всяка гледна точка в залата. Впечатляващият екран е доставен от лидера в производството на големи киноекрани, английската фирма Harkness. Той е от серия Clarus и е изграден от стена до стена и от тавана до пода. За постигане на максимална яркост на изображението са използвани два Christie Digital 4K HFR проектора, които са най-мощните предлагани на пазара днес. Проекторите са конфигурирани със специална разработка за формиране на 3D изображения на фирмата RealD.

Новата голяма зала в кино Арена Запад е поредната от концепцията за premium кино изживяване. Зали от този клас има още в кино Арена Делукс Bulgaria Mall, в кино Арена Младост и кино Арена Централ Мол в Плевен.

Откриването на преоборудваната зала съвпада с премиерата на очаквания хит „Бързи и яростни 7", билетите за който вече са в продажба.

 

Oще: ad блок  арена  арена запад  кино арена  реклама 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.