VISA за няколко удоволствия повече | webcafe.bg
Webcafe

VISA за няколко удоволствия повече

webcafeМила Янева
10.12.2016, 10:40 (обновена 10.12.2016, 12:36)
Visa

Нямането на време, този вирус на обществото, което истерично се надбягва с крайни срокове, приоритети, планиране и точни срещи, всъщност изяжда най-вкусната част от живота - насладата от него...

„Всеки ден ще играя с децата си." „Ще си почивам по-често." „Ще пътувам със семейството си". „Ще чета книги." „Ще се разхождам сред природата." „Ще се грижа за здравето си и ще си оставям време за реене на мислите." „Ще отглеждам маслиново дръвче на балкона"...

Това са част от отговорите на въпроса „Какво бих правил, ако имах повече време?", зададен в една онлайн платформа за проучване на общественото мнение. Оказва се, че като най-честа причина за това да НЕ правим нещо, за което мечтаем, ние, технологичните хора от двадесет и първи век, посочваме липсата на време. И нещо по-важно - времето, този лукс на съвременния живот, обикновено не ни достига за най-личните неща, които уж зависят изцяло от нас. Като това да караш колело с хлапето си в петък следобяд, да изпиеш чаша вино с любим човек, без да се налага да го „вместиш" в графика си, да излезеш да правиш ангели с тялото си в преспите сняг, да полежиш с длани зад врата на някоя поляна, докато дъвчеш с крайчеца на устните си стрък трева...

Нямането на време, този вирус на обществото, което истерично се надбягва с крайни срокове, приоритети, планиране и точни срещи, всъщност изяжда най-вкусната част от живота - насладата от него...

Мдааа... Предлагам сега, вместо да потънем в класическото предколедно самовглъбяване и с крива усмивка за пореден път да си признаем за колко важни неща и тази година нямахме време, да заложим на една добра новина! И тя е, че можеш без усилия да се окажеш точно онзи щастлив човек, който ще посвети четири свободни дни от живота си на това да му се наслаждава. Ключът към този  късмет е новата кампания на Visa, посветена именно на най-ценния подарък - малко щастливо време за теб и любимите ти хора. Единственото, което трябва да направиш, е да осъществиш минимум три плащания с твоята карта Visa, издадена преди 7 ноември 2016 г., чрез ПОС терминал на територията на страната, или при български онлайн търговци в рамките на една седмица и да ги регистрираш в рамките на същата седмица на visabg.com.

Те ще ти дадат шанс да се окажеш сред тримата късметлии всяка седмица, или общо двадесет и един за целия срок на промоцията, спечелили специална зимна почивка в хотел „Кемпински Гранд Арена" в Банско.

Пакетът награда включва три нощувки и три вечери за двама по време на престоя, така че можеш да споделиш малката ваканция с любим човек. В луксозната стая, съвсем като в романтичен филм, ще ви очакват плодове и сладки. Закуската е от онези, които не искате да пропускате - бюфет с над сто различни неща за хапване. Достъпът до фитнеса и спа зоната на хотела е безплатен, така че излежаването покрай басейна и свободното реене на мислите е напълно възможно. Ако искате да сте сред природата, можете да покарате планински велосипеди, които се предоставят на рецепцията.

В случай че сте решили да вземете и детето, то също ще спи и закусва за сметка на VISA, стига да е под шестгодишна възраст. За да можете на спокойствие да изпиете онази мечтана чаша вино и да споделите приятната вечеря, за които все нямахте време, оставете хлапето да се забавлява в Детския клуб. Не се притеснявайте и за транспортните разходи - ще разполагате с предплатена карта за тях с лимит до 160 лв.

От VISA имат и още една добра идея за ефективно менажиране на времето. Всеки ден, считано от седми ноември до двадесет и пети декември тази година, при всяка покупка или плащане с карта Visa (издадена преди 7.11.2016 г.), направена на територията на страната, или при български онлайн търговци автоматично участвате за дневните награди - три смарт часовника Withings Activité Pop всеки ден.

Наградата си заслужава, защото това не е просто часовник, който да ти показва времето и... колко отново не ти е достатъчно. Withings Activité Pop те насърчава да се движиш повече, като ти показва изpaзxoдвaните ĸaлopии, изминaтoто дневно paзcтoяниe, какви са точните характеристики на съня ти и как можеш да го подобриш. Часовникът е смарт, което означава още и че сам си се настройва да показва местния час в дестинацията където се намираш, както и че се синхронизира с твоя смартфон.

Разбира се, не му трябват никакви кабели за зареждане, работи със стандартна батерия и изглежда супер готино. Има и специално приложение, чрез което можеш да предизвикаш приятели в нещо като мини състезание за най-спортна натура в компанията. Благодарение на Visa и Withings Activité Pop ще можеш да следиш физическата си активност и така да си наясно как точно са се появили онези няколко нахални килограма около празниците и какво можеш да направиш, за да ги стопиш по-бързо.

Ще можеш, разбира се, и да подредиш графика си по-добре и да „отвориш" повече време за онези, хубавите малки неща, за които то толкова ти липсва. Така снежните ангели в зимните преспи, четенето на книги и грижата за себе си съвсем не изглеждат толкова недостъпни удоволствия. Нали идва Коледа, а покрай нея чудесата са нещо нормално. Честно казано, лично аз започнах да се замислям дори и къде точно на балкона да сложа саксията с маслиновото дръвче...

*Официалните правила и повече информация за кампанията можеш да намериш на сайта visabg.com.

Oще: visa  банкова карта  дебитна карта  игра  кредитна карта  пътуване  удоволствие  удоволствия 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.