ReZZo - хит е да плащаш до 40 процента по-малко от сметката | webcafe.bg
Webcafe

С ReZZo.bg до 40 процента по-ниска сметка в ресторанта

Ad блок
05.11.2014, 11:27 (обновена 06.11.2014, 07:57)
Двойка похапва в ресторант

Снимка: © Getty Images

ReZZo.bg събира на едно място най-добрите ресторанти в България, подрежда ги по вид кухня, местоположение и най важното - оценка на клиентите от първа ръка.

Хит сред модерните градски хора по света е да запазят маса в ресторант през сайт за резервации - пести време, усилия и пари, като в замяна предлага богати възможности за кулинарни приключения и гарантирани места.

Изглежда като съвременна градска магия, а всъщност става дума за добре измислен бизнес модел, в който всички страни печелят. Ресторанти, клиенти и уеб платформа срещат интересите си около масата и всеки остава с добър вкус след срещата.

ReZZo.bg е повече от обикновен сайт за резервации, той е едновременно съветник, компетентен кулинарен критик и финансов помощник.

ReZZo.bg събира на едно място най-добрите ресторанти в България, подрежда ги по вид кухня, местоположение и най важното - оценка на клиентите от първа ръка.

Бърз преглед запознава с най-актуалните заведения на града, а само един клик е достатъчен, за да гарантира запазено място за обилна закуска, даваща летящ старт на деня, бизнес обяд, вечеря с приятели, романтична среща или... възможностите са безкрайни и всяка от тях отдалечава сивотата на ежедневието на повече от една ръка разстояние.

Ако въображението ви изневери, ReZZo.bg е до вас, за да ви вдъхнови да предприемете кулинарни пътешествия из екзотични кухни без да напускате квартала, ако не сте готови за експерименти, ReZZo.bg е насреща, за да ви осигури желаното място в любимия ресторант, а ако избягвате да посещавате ресторанти, защото ви се струва непосилен разход - отново ReZZo.bg е на ход.

Внимание! Всички ресторанти, дори и най-популярните, включени в сайта предлагат отстъпка от сметката, стигаща до 40 процента.

ReZZo.bg - достоен за споделяне.

Oще: rezzo  вечеря  диета  кухня  намаления  обяд  промоция  резервация  ресторанти  хранене 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.