Здравословно смути за всеки ден от седмицата | webcafe.bg
Webcafe

Здравословно смути за всеки ден от седмицата

webcafeAdблок
16.11.2015, 11:25 (обновена 16.11.2015, 15:16)

1 от 8 снимки Назад Напред

нутрибулет

Снимка: © Top Shop

Седем смути рецепти от портала NutriClub.bg ти осигуряват здравословно отслабване и висок тонус през задаващите се зимни месеци

Вижте рецептите в галерията

Наближава зимата, а това е периодът от годината, в който трябва да сме най-предпазливи за своето здраве, защото тогава сме най-уязвими. Студеното време ни прави по-лениви, затваряме се вкъщи и все по-лесно намираме оправдания за липсата на физическа активност и похапването на вредна храна.

За да поддържаме своя тонус и през зимата, трябва да обърнем внимание на това какво ядем и да съчетаем здравословното с вкусното.

Проблемът е, че за да се подготвиш за наближаващите празници и да създадеш перфектно настроение за теб и близките ти, се изисква голяма доза енергия.

Какво ще кажеш да опиташ нещо ново, здравословно и вкусно, което да направи деня ти жизнен и ефективен? Ще се убедиш, че да се храниш правилно всеки ден никак не е трудно.

Предлагаме ти да опиташ нутрибомба.

Енергиен, плодово-зеленчуков коктейл, направен в Нутрибулет - хранителен екстрактор. Той извлича всички полезни съставки от плодовете и зеленчуците и по този начин превръща храната в супер храна - нутрибомба!

А ти получаваш свежа и здравословна напитка, която ти дава дневната доза хранителни вещества, от които се нуждаеш, едновременно с това ускорява метаболизма и поддържа нисък холестерола.

"Знам, че като си направя нутрибомба, със сигурност съм яла за деня и зеленчуците, и плодовете, които са нужни на тялото ми. Нутрибулет използвам всеки ден. Една нутрибомба ме засища поне за около 4 часа и съм наистина супер доволна от него", казва графичният дизайнер Диана Тренкова.

Благодарение на Нутрибулет и неговите нутрибомби приемаш хранителни вещества под формата на невероятно зареждаща и здравословна напитка.

А до 02.01.2016 година можеш да си направиш подарък или да зарадваш близък с лимитираната коледна серия на Нутрибулет на цена от 180 лв.

Специално за теб подбрахме рецепти за здравословни нутрибомби за всеки ден от седмицата. Защото, за да вземеш най-доброто от живота, трябва да вземеш и най-доброто от храната!

А ако тези смути рецепти не ти стигат, виж още много в Смути портала NutriClub.bg.

Oще: adблок  delimano  top shop  делимано  здравословен начин на живот  здравословно хранене  зеленчуци  нутрибомба  плодове  смути  спорт  тонус  топ шоп  хранене 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.