Искаш ли да зимуваш в Тенерифе? | webcafe.bg
Webcafe

Искаш ли да зимуваш в Тенерифе?

webcafeAd блок
03.12.2015, 15:21 (обновена 09.12.2015, 17:58)
реклама виза

Идеалната формула за почивка на море през зимата включва студена зима и карта Visa

Този материал съдържа продуктово позициониране.

Знаеш ли, че идеалната формула за почивка на море се състои от два елемента?

На първо място ти е необходима прекрасна зима. Такава като типично българските - дълга и студена, но пълна с очакване за нещо приятно.

Вторият елемент е винаги с теб - картата Visa е способна да направи всеки момент специален и да улесни ежедневието ти.

Когато зимата на 2015 г. и карта Visa се срещнат, те могат да те отведат на един от най-магнетичните острови в света - Тенерифе. Там валят слънчеви лъчи, плажовете са покрити със златист пясък, а единствената повърхност, по която се кондензира влага, е коктейлната чаша.

За да провокираш шанса си да се озовеш на това прекрасно място, докато зимата в България разгръща снежния си чар, е необходимо съвсем малко. Пазарувай с Visa в периода 23 ноември 2015г. - 3 януари 2016 г. и регистрирай номерата на поне 3 ПОС бележки на visabg.com/winterpromo2015

Всеки 3 регистрирани в рамките на седмица ПОС бележки дават право на 1 участие в промоцията. Ограничение в броя участия няма, затова колкото повече плащаш с Visa, толкова по-вероятно е да ти се наложи да си търсиш бански за зимата.

И не само това - можеш да участваш за дневни награди от 200 лева, като просто плащаш с Visa. Така автоматично биваш включен в томболите - всеки ден се раздават по 4 награди от 200 лева всяка.

Зимата е вече тук, а Visa е винаги подръка. Затова плащай с Visa, регистрирай покупките си на visabg.com/winterpromo2015 и нека градусът на настроението се повиши до температурите на Тенерифе!

Oще: pr  visa  банкова карта  дебитна карта  зима  кредитна карта  пиар  продуктово позициониране  реклама  тенерифе 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.