Интерактивен екран излъчва Шампионска лига само ако хората гледат заедно | webcafe.bg
Webcafe

Интерактивен екран излъчва Шампионска лига само ако хората гледат заедно

Webcafe
14.04.2016, 15:59 (обновена 16.04.2016, 00:22)
heineken,видео,открита сцена,полуфинали,шампионска лига

Ако осминафинал за Шампионската лига не е достатъчен повод да се събереш с приятели, Heineken ти дава още един. Интерактивният екран The Jigsaw, намиращ се в центъра на София, e с размери 9 х 6 метра, перфектна картина и може да те направи част от истинско шампионско изживяване за полуфинала на турнира…

Но за да се възползваш от него в пълна степен, трябва да играеш отборно и да доведеш приятели.

Екранът е разделен на 80 части, всяка от които е интерактивно свързана с една от седалките пред него и се активира, само ако бъде заета (и да, разбира се, веднъж щом хората се съберат и мачът започне, може да се става).

Запази си едно от 80-те места за полуфинала на 27 април на http://www.heineken.com/thejigsaw, защото двама от присъстващите ще получат самолетен билет и достъп до Heineken Ibiza Final — събитие, организирано специално за финала и съчетаващо емоцията от двубоя с атмосферата на средиземноморския остров.

Не забравяй да поканиш приятели, защото шампионските вечери трябва да бъдат споделяни.

Oще: heineken  the jigsaw  видео  гледай с приятели  открита сцена  полуфинали  приятели  центъра на софия  шампионска лига 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.