J&B с ново уиски | webcafe.bg
Webcafe

J&Bee

Adблок 06.12.2014, 18:51 (обновена 08.12.2014, 14:19)

1 от 4 снимки Назад Напред

J&Bee

J&B никога не е било традиционното шотландско уиски. Родено в един от най-вибриращите градове в света - Лондон

Малко уиски марки притежават впечатляващата история, с която може да се похвали J&B. Той e единственият скоч, който е наименуван на влюбен италианец и английски джентълмен, Rare бленд, създаден от истински уиски гении, напитка спечелила сърцата на безброй фенове по целия свят - от кралете на суинга до английските принцеси.

J&B никога не е било традиционното шотландско уиски. Родено в един от най-вибриращите градове в света - Лондон, J&B винаги е прекрачвало границите на уиски традициите. И зад успеха му стоят две неща - перфектно балансираният вкус и нетрадиционните и иновативни решения, на които залага марката.

Те са и в основата на новата напитка J&B Urban Honey, с която то ще се върне към своите градски корени. Всъщност J&B Urban Honey представлява уникален бленд от традиционното J&B Rare Scotch Whisky и натурален пчелен мед от градски кошери.Именно тази комбинация в състава му придава балансиран меден вкус и аромат.

С тази поредна своя нетрадиционна крачка J&B отправя поредното предизвикателство към съвременните градски хора с предложение, на което трудно някой може да устои. Препоръчваме два начина на консумация, като гарантираме, че независимо от избора ви ще останете очаровани. Опитайте го като шот или се насладете на коктейла от J&B Urban Honey сервиран върху кубчета лед, лимонада (или Sprite) и парченце свеж лимон.

Наздраве!

Oще: adблок  j&b  j&bee  j&b urban honey  мед  уиски  уиски с мед 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.