Изи Кредит представя цялото си портфолио в „Български Пощи“ | webcafe.bg
Webcafe

Изи Кредит представя цялото си портфолио в „Български Пощи“

webcafeДани Блажева
15.12.2015, 14:22 (обновена 15.12.2015, 19:57)
Easy credit

Компанията развива присъствието си в над 2 000 пощенски станции

Изи Кредит съобщи, че разширява своето присъствие в мрежата на един от най-големите си партньори у нас - „Български Пощи" ЕАД. Благодарение на успешното си дългогодишно сътрудничество с националната пощенска компания, финансовата институция представя цялото си портфолио от малки потребителски кредити.

Потребителите в страната вече могат да вземат заем по всеки продукт, който предлага Изи Кредит от най-удобната за тях пощенска станция в цялата страна.

Сумите, за които може да се кандидатства съответстват изцяло на гамата от продукти на организацията - от 100 лв. до 5 000 лв.

Само срещу лична карта потребителите могат да заявят своя кредит в най-удобната за тях пощенска станция, една от над 2 000 такива на територията на цялата страна, които предлагат тази услуга. Списък на пощенските станции, които предлагат услугата може да намерите на http://www.easycredit.bg/List_BG_Post.

Представителите на Изи Кредит се свързват с всеки клиент до минути, като му предлагат най-подходящия за него продукт и условия по него. При одобрение, сумата на кредита може да се получи в брой от най-удобната  пощенска станция, регионален офис на Изи Кредит или кредитен консултант на компанията.

В мрежата на Български Пощи" ЕАД, където вече се предлагат всички продукти на Изи Кредит, могат да бъдат обслужвани и погасителните вноски по заемите на всички клиенти на финансовата институция.

„С тази стъпка Изи Кредит за пореден път показва, че е компания, която е силно ориентирана към клиента, като винаги се стреми да му предлага леснодостъпни и удобни за ползване продукти, при ясни условия и параметри.

Вярваме, че представяйки цялата ни гама от услуги в клоновата мрежа на „Български Пощи" ЕАД, ние за пореден път затвърждаваме доверието, което изграждаме с нашите потребители, дори и в най-отдалечените места в страната", коментира Кирил Михайлов, изпълнителен директор на Изи Кредит.

 

Oще: easy credit  български пощи  изи кредит  потребителски кредити  пощенска станция 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.